• Droljo
    27.8k

Oni imaju love za to. Mi ne.
  • Jurki
    24.8k
    Nema mi nikakve logike ostavljati Zagija u momcadi. Ak hoces biti trener/mentor klincima.. ok dapace.
    Sve vise od toga, ne hvala.
    Ak se stvari s Livijem sjebu (nadam se da nece) trebamo tak i tak golmana jaceg kalibra nego kaj je Zagi.
  • blue heart 72
    3.4k
    Ma koji Zagi.
    Svaka čast na njegovoj pozitivi i ljudskosti, ali on više nema kaj tražiti kao dio igračkog kadra. Ak bi bil dio stožera, to je neka druga priča, ali kak golman ni u snu.
    Ničoti ne vjerujem ni da je danas utorak, a ne ovak nekaj
  • Mali Zeus
    21k
    Dobro priča viceve koji uvijek razvesele suigrače, navodno.
  • Crni86
    21.7k
    A kog bi vi za treceg golmana? Klinci ce branit u b ekipi i juniorima. Bogu hvala i to je puno bolje nego da sjede kao treci golman na klupi.

Fila ce biti broj 2.

Meni je Zagorac za ful malu placu itekako opcija za broj 3. Ruku na srce on vrlo vjerojatno nece dobiti ni minute, ali da se nesto desi jedinici ili dvojki moras imat spremnog vratara da ude na broj 2. Ne znam tko bi bio spreman biti treci vratar, a da je u nekim normalnim godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.