• Mihael2305
    2.3k

U svom kvartu svake godine uočavam veliki broj klinaca istu večer kada se i postavi ta zastava, zato je i ne bude sljd. jutro. Tako da sumnjam da bi ih do 23. bilo.

Edit: kao što rekoh
    Screenshot-20260518-101356-Chrome.jpg
  • Nolifer
    14.8k

Sad su maknuli jedne i stavili druge, kao da se ne skuži, isto sranje drugo pakovanje... :rofl:
  • MateG
    250
    Pitam se ko ih je skidao, jesu li “planski” ili “neplanski” :grimace:
  • blackbully
    4.7k
    Tomek vec postavio lgbtq+/×=÷ zastave.... uranio je.Mihael2305

veliki broj klinaca istu večer kada se i postavi ta zastava, zato je i ne bude sljd. jutroMihael2305

Nije Tomek uranio nego si ti zakasnio. Postavljene su s noći sa subote na nedjelju jer se jučer 17.5. obilježavao Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije. I iste je skinuo Grad, a ne klinci.

Pitam se ko ih je skidao, jesu li “planski” ili “neplanski”MateG

Tako da su logično skinute planski.
  • flexXy
    3.2k
    Bar su bili obazrivi pa su prekrili bana da ne gleda tu sramotu svog naroda
  • Dzoni
    5.6k
    bifobijeblackbully

Kaj je ovo zaboga miloga
  • Marktwain
    1.5k
    Strah od onih koji imaju dvaput više šansi da pojebu.
  • fakin
    4.3k
    Valjda strah od onih koji jebu i koji su jebani
  • Hnlovac
    5.5k
    Sa SSC foruma, korisnik bauhausband. Na Tudmancu napreduju nove zgrade gdje ce bit luksuzni stanovi, zanimljiva stvar je kaj su stabla unutar mini trga koji ce zgrade oformiti biti posađena na -1 etazi i viriti kroz rupe van
    1000017851.jpg

Cijene kvadrata buju paprene, preko 10 soma eura
    images-2026-05-18T162128-705.jpg
  • Dino
    5.4k

Ovo mi je prekrasno. Generalno je lijepo vidjeti parkove unutar bloka zgrada koji su pritom funkcionalni, a da nije sve zbetonirano.

Prolazim tamo svaki dan, mogu potvrditi da zgrade imaju dobru izolaciju :lol: ali cijena je bogme njujorska.
  • Hnlovac
    5.5k
    ima se može se. Meni su najjači glupi komentari svako svjetsko na foru "otkud ljudima ovoliko love". Ljudi kao da nisu svjesni da nas ima 4 milijuna + dijaspora i da se bez problema nađe 10,20,30 tisuća ljudi s dovoljno love za ovakve stanove, aute, putovanja, gostovanja
  • miro
    8.9k
    pogotovo ak si npr. zaposlenik nekog sportskog saveza
  • Neron53
    2.6k

Di si gostovanja ubacio?? :) :)
  • Hnlovac
    5.5k
    ma ne gostovanja s Dinamom, nego repka u Katru, Americi itd

Ne znam koju bolju riječ upotrijebiti
  • Dino
    5.4k
    Ne znam kak vi ljudi, ali mene promet s autima sve vise nervira, a ne vozim dugo. Ljudi su takve teske budale da taj vozacki fakat treba otezat. Ne razumijem zbog cega svatko mora imat vozacku.

Uz to je prometna infrastruktura takva jadna, a za male pare se moze slozit kvalitetniji i protocniji promet s onim kaj vec imamo.

Auta ima previse na cesti, ne kuzim kak je moguce da u deset nevecer na zelenom valu bude guzva.

Blazeni bili vlakovi i HŽ koji svi neopravdano podcijenjuju. Zadnjih par mjeseci minimalno koristim auto i ustedio sam tolko zivaca, vremena na trazenje parkinga i novaca za gorivo da je to nemjerljivo.

Zao mi je jedino kaj javni prevoz napreduje puzevim korakom, ali barem napreduje. Odvajanje tramvajskih od automobilskih traka je vjerojatno poduhvat kojeg se nijedna vlast ne usudi zbog kolektivne pobune, ali tolko bi ubrzalo promet na kljucnim pravcima.

Ponavljam se ko budala, ali nemrem se nacudit svaki put kad sjednem u auto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet