• bazooka93
    230
    meni je gore sto nije stojkovica zvao ima je odlicno proljece i ima onaj x faktor nepredvidiv je kad lovis rezultat ili igras protiv bunkera.
    Beljo nema srece jer je i Matanovic proigrao i igra finale EL.
    Mislim da je Musa tu jer je prvenstvo u Americi i pokazao se na zadnjim prijateljskim tekmama.
    Mada bih i ja osobno pozvao sve i dao sansu na pripremam i prijateljskim pa na kraju skratio popis kao sto rade neke reprezentacije.
  • Paggini
    83.4k
    Mislim da je Musa tu jer je prvenstvo u Americibazooka93

Zna gdje ima dobar parking, di se može izist nešto, zna ekipu tamo za cuganje koja ima stanove ovo ono, zna zaštitare za separe neki
  • bazooka93
    230
    a doslovno jer nije bio releventan nakon odlaska iz Benfice.
    Zajebanciju na stranu decko igra dobro i ima brzinu za razliku od ostatka nasih napadaca ali svejeno Beljo ce zabiti 31+ golova i nece biti pozvan.
    Da je Livaja zabio 30+ golova i nije pozvan tovari bi napravili toliku medijsku hajku zatvorili bi Sv Rok
  • Crni86
    21.7k
    Nadam se da ce njemu probudit jos veci inat, da ce trpat samo jos vise da ovom sugavcu zalizanom dokaze koliko nema pojma.

A za svaki gol nek bude neka mala lino lada u stucni da izbornik za svaki gol dobije prikladnu proslavu gola lizanja jedne lino lade.

DDB kralju 16eraca mi smo uz tebe!
  • miro
    8.9k
    Nadam se da neće igrat za repku dok je Dalić trener
  • Pacho
    17.2k
    Odlicna je ta logika da nam trebaju igraci iz MLS-a. Kao da ce se do stadiona probijati kroz divljinu i indijanska plemena ala Lewis i Clark.

Valjda je zbog te velike prednosti Brazil ubio 2014., a razni lovci na antilope 2010.
  • Peškaman
    9.2k
    zna zaštitare za separe nekiPaggini

Zaštitari,kažeš?

images-(27).jpg
  • Dzoni
    5.6k
    On bi im bolje za taksi službu došao
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Beljo se seta po arena centru pokisao cijeli
  • Gringo
    863
    pokisao cijeliFatos Beqiraj

Jebe se njemu za Dalića, on je zbediran jer je Belupu samo jedan gol zabio..
  • GOAT
    7.2k
    Beljo se seta po arena centru pokisao cijeliFatos Beqiraj

S Cordobom u mislima
  • crophantom
    4.2k
    on tak izgleda uvijek dok se šeće po centrima, trajno zabrinut izraz lica
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Ohrabrio sam ga sa rijecima : " Zona je uz tebe, pozdravi Cordobu"
  • Ludovic IX
    11.5k
    ma u sljedećem ciklusu očekujem da bude prva špica kad se oproste budimir i krama a sljedeći izbornik bude imao vise pameti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.