• Dino
    5.4k

Akcija je bila apsolutno savršena, 10/10. Ogromna šteta da nije okrunjeno golom, ali očito ga nije išlo jučer.
  • emilperska
    16k
    Sretniji sam kad on da gol u inat preljubniku nego da sam ga ja dao hahahah.
    38 i brojimo i dalje
  • DrRatoljub
    822
    Protiv Lokse reći svakome igraču da ako da gol, a Beljo je bio unutar 10 metara od njega, da je to kazna 10 tisuća eura.
  • ZG plavi 01
    239
    Steta kaj nije zabio bar jos jednog. Ovako se bojim da ce onaj los period na jesen biti presudan da ne skine Dudua. Naravno, osim ako ne zabije 4 komada Loksi kaj ne vjerujem.
  • Pesca90
    174
    Bilo ga je po cijelom terenu reklo bi se,a i dobio je malo jezikove juhe od Belje da gleda prema gore,al kad je skuzio Beljo da mu izgleda nije jasno,odustao.Kriva tema,na Cordobu se odnosilo
  • Fatos Beqiraj
    2k
    A dogodine skida dudua bez problema
  • Zagi
    17.6k
    Baš to. Ako ove sezone ne skine Dudua, ima kaj natjeravati iduće sezone.
    Mozda i bolje. Preljubnik ga ionako ne ferma ove sezone.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Samo da mu Bog da zdravlja, da ga ozljede zaobiđu, mi imamo najboljeg napadača u zadnjih neznam stvarno, po meni baš od Dudua ,jer ovo je pravi gol igrač , a nije škrt i vidi svog suigrača kad treba . Ja sam ovakvog čekao godinama i volio bi da dugo ostane kod nas
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Uvjeren sam da bi DDB imao još i više golova da u jesenskom dijelu nije bilo Kovinih kemijanja sa napadačima i skroz ranih i nepotrebnih zamjena.

Od toga da Kule počne, pa Beljo uđe u 60-70.oj minuti, a postavka igre bude da se skroz povučemo, do toga da Bakrar igra napadača cijelu utakmicu, a Beljo ne vidi teren ili Beljo započne od prve, pa u 55.oj bude prvi zamjenjen.

Tek sad na zimu(protiv Osijeka, prva utakmica ove polusezone) ga je baš pročepilo, iako je i onaj derbi u 12.om mjesecu i Belupo isto bio na ovosadašnjem nivou.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Ma nema se što kritizirati više ni kova ni niko. Morao je i kule igrati jbg. Da nije igrao i zabijao sad bi smo imali problem i beljo možda meni bio ovakav kakav je danas . A za kuleta ne bismo dobili 3,5. Sve za 10 a zabije Beljo protiv lokse brdo golova
  • Navijač Dinama
    12.3k
    ma naravno, slažem se ja sa tobom, Kule mi je i dalje jedan od najdražih igrača iz ove bivše generacije igrača. A ovo moje može laku u tezu onu što bi kad bi.
  • DerHerrKool
    910
    Tražili su se svi u i oko kluba i pokušavali napravit najbolje moguće u toj novoj situaciji. Vidi se i na Beljinom ponašanju da mu je trebalo dok se navikne i smiri jer je bio dosta nervozan na početku. Kao da je što prije htio pokazat da smo pogodili kaj smo ga doveli i tek kad je to prebolio je postao ono kaj je u biti - killer.
    U ostalom, mora mu nekaj i za iduću sezonu ostat za ganjat, a i moglo bi se organizirat da mu Dudu dođe dat nagradu.
  • NVKOD
    12.3k
    Oprosti Beljo, ali novi kralj je došao u grad.

Screenshot-20260517-215332-Sofascore.jpg
  • crophantom
    4.2k
    Nadam se da Beljo neće klonuti jer ga Zlaja nije zvao, vec da ce se zainatiti, doci na pripreme nabrijan ko da ide oslobađati Konstatinopol i da iduće sezone ruši rekord Duda tamo negdje u 30. kolu.

A repka ce doci, nije ni Zlaja vjecan.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Na Beljinom mjestu bi se jos vise trudio, pa da me zovne dalic ako ostane. Pa da odbijem poziv i kazem dok je linolada izbornik ne hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.