• Dendle71
    367
    pa stižu kripto milijuni...
  • Hnlovac
    5.5k
    joj kao da si od jučer

Pa ako ništa će samo lagati. Mislim, koliko ih košta da sam krenu lagat da idu po Messija?

Plate par novinarčića da seru, na transfermarktu nek se pokaže 50% šanse za transferom, naprave ekskulzivni dvominutni intervju s Messijem, dovoljno ludila da se proda opet 17 000 godišnjih
  • bbb medimurje
    5k
    Svrsavaju na tog Almenu a covjek u cijeloj sezoni ima 2 gola i 1 asistenciju
  • NORTE
    24.2k
    Svrsavaju na tog Almenu a covjek u cijeloj sezoni ima 2 gola i 1 asistencijubbb medimurje

Asistirao mu igrač Lokomotive, a pomogao mu je i golman koji je izletio na 16 metara :rofl:
  • Zagreb1992
    3.4k

Iskreno jedini igrač kojeg bi od tamo volio vidjeti kod nas..Mislim kad bi u jačoj ekipi igrao da bi mu brojke bilo odlične
  • Paggini
    83.1k
    Zanima me na temelju cega ce ove ljeto probati stvoriti hype da bi prodali godisnje, dresove, itd. kad nemaju ni za ulje za fritule.Pacho

S obzirom da duguju 8 milja dobavljacima, neće imati ni prgava familija majica i šalica za prodavati da se mogu dodatno zadužiti dobavljačima
  • GOAT
    7.1k
    "Nekima izvor frustracije" prvenstveno svojim navijacima izgleda
    HIeEJQ-XsAEnhF6?format=jpg&name=large
  • KtcGoat
    4.8k
    Alexander Gorgon koji je s Rijekom uzeo duplu krunu i jos 2 kupa je zavrsio karijeru jucer
  • Majki2111
    4.2k
    500031460_1102138405279039_6313408590870241858_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=FHO9h1UAoWwQ7kNvwGWtKM9&_nc_oc=AdoYZ3qJ2p3cIVQMRQKZemtWqJj77rxDGWoe8pc0hRVyW1OjGOTJU0xKkRur6vvANzA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&_nc_gid=D_DKky5eefQV_txj01MMJw&_nc_ss=7b2a8&oh=00_Af7r4NGhOMs5zlzLMwnfjfDHN_l7gTCxl7LCGTxNha26Cw&oe=6A0F9237

Kakva ekipa :love:
  • NKDZ86
    8.3k
    Nisi dugo provocirao. Kak ti se da. Kaj je s glavom?

Edit : čovjek se ruga svima nama, dajte ga maknite odavde bar, na tribini nek glumi mangupa.
  • Fabercaster
    993
    A bez hypea takoder idu u kurac.Pacho

Tovari su na kraju sami sebe sjebali sa sudačkim pogurancima. Bez njih bi lijepo završili sezonu iza Varaždina i krivili Mamića i Canjugu za neuspjeh i svijet bi im bio u ravnoteži.
  • Majki2111
    4.2k
    Koja provokacijaaa?!??!?!?!?!?!?!!?!??!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?! :rage: :rage: Ne razumijem!!!! :rage:
  • Crni86
    21.6k
    Kakva bruka i sramota, stavit ovakvu objavu na DINAMOV forum i nazivat se DINAMOVIM navijacem, a drkat na neku generaciju rijecana.

Prvo jakir napunio jug, pa sad ovo. A-a nisu uopce provokacije.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Daj ga banirajte.
  • Sibirski plavac
    8.7k
    Kaj je ovo Zona Fiume?
bold
italic
underline
strike
code
ulist