• Ludovic IX
    11.4k
    ali su znale "proslave" naslova bit pred 2000 ljudi.

Mislili smo da nam se dinamo nakratko vratio povratkom kužea u klub pa smo nekako lako prešli kad je otjeran pa smo proslavili naslov 2007-e pred 30000 ljudi i feštom na trgu. A onda je sve otišlo u kurac i dinamo je postao ko žena s kojom ostaješ samo zbog djece. Neda ti se bit u njenoj blizini ali se sjećaš onih dobrih vremena pa dodjes ponekad.

I onda se sve okrene i ti se opet zaljubiš ko onaj prvi dan i samo čekaš da opet ideš na tekmu.
  • Lihtmašinac
    1.5k
    Možda ovdje netko zna pomoći: Ja sam član i uspio sam povući još frenda s malim na zadnju tekmu. Upravo malo prije učlanio je čovjek sebe i sina i bez problema bih sad mogao uzet kartu za sebe i njega, ali članstvo maloga šteka.

Kaže frend da je za sina oko pristupnice poklikao sve što je trebalo, dobio je i uredan kod, ali taj kod mi sad ne želi proći u kupovini karata.

Kaj da radimo, ako mislimo sjedti u istom redu? I zbog čega ne funkcionira članstvo za malog? Ima to možda veze s tim šta se on učlanio taman kratko prije 22 sata, a mali je učlanjen iza 22? Ako je to razlog, hoće li stvar profunkcionirati tijekom nedjelje ili smo sad ovisni o ponedjeljku? Al do tad će otić i ovo malo još koliko-toliko solidnih mjesta na Zapadu gore... Mislim, uzet ćemo mi i sektor ZG1 ili ZG6, al bilo bi ipak zgodno to izbjeći, jel.

Ima netko možda kakvu pametnu i korisnu na ovu situaciju? Fala unapred!
  • deda
    45.4k
    Trebalo bi to prošljakat, strpi se do jutra.
  • Lihtmašinac
    1.5k

Znači, redovito osvježavanje košarice i održavanje nade da budu ljudi otišli spavat kako bi ipak ostalo još par solidnih mjesta slobodno. Fala na brzom smirivanju panike! :up:
  • Dino
    5.3k

Kad sam uclanjivao svoje maloljetnike, pitao sam tu na forumu koja je bila shema s tim da clanstvo ne vrijedi odmah i netko mi je odgovorio (papastrumf ja mislim) da treba za maloljetne proci provjera podataka.

Edit: sljedeci dan je bilo sve dostupno, tak da brzo to ide
  • deda
    45.4k
    I neće ti ulaznice sutra gorit, uvijek je udar prvi dan, sutra će to ići laganije.
  • pešća
    1.4k
    Bude u ponedjeljak opet kad se otvori slobodna prodaja, a vjerujem i da će objava slavljeničkog programa ubrzat prodaju.
  • Lihtmašinac
    1.5k

Ma, zez je kaj je sutra nedjelja. Radi li tu provjeru neka živa osoba koja je spremna raditi vikendom ili to ide preko nekakvih umjetnih inteligencija?

Za ovu tekmu mislim da ne vrijede uobičajena pravila. Ovo će gorit dok ne izgori, čini mi se. Jeftina cijena, proslava, očekivano lijepo vrijeme, fin nogomet koji igramo, zadnja tekma sezone... Ne bi nam bila panika da nema ovih aspekata odjednom. A i nije nas totalka strah da ćemo izvisit skroz, neg se još uvijek nadamo nekim solidnim mjestima. Zato nervoza :scream:
  • Liks90
    5.1k
    možeš sjest di Oćeš Ak dodjes na vrijeme bez da dižeš ljude :rofl:
  • Liks90
    5.1k
    Danas prodano preko 7200 ulaznica
    ZG ostalo 1271, SG prodano 551
  • Dino
    5.3k
    Ma, zez je kaj je sutra nedjelja. Radi li tu provjeru neka živa osoba koja je spremna raditi vikendom ili to ide preko nekakvih umjetnih inteligencija?Lihtmašinac

Da, ja sam razumio da to neka osoba provjerava, ali mozda je doslo do promjene ili sam tad krivo skuzio. U krajnjem slucaju uzmite si odvojene karte pa sjednite nekam skupa. Sumnjam da ce netko raditi probleme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.