• gio
    258
    Znaci nista od <70 punata
  • fakin
    4.2k
    znači ako sutra dobijemo na +20 smo iako skoro svako drugo kolo dobiju penal ili protivnik crveni.

ajde napokon se i mi i oni vraćamo gdje nam je mjesto. sad nastaviti ovako barem još 21 godinu
  • fakin
    4.2k
    znači, mi smo se rješili lopova i kriminalaca koji su pljačkali klub. mogli smo šutiti jer smo prvi, ali prije 16 godina pobunili smo se jer nam nije bilo bitno na takav način biti prvi.

15 godina teške borbe, zabrana, uhićivanja radi sjedenja na krivom sektoru na praznom stadionu, improvizirani šatori nakon ulaza gdje su ljudi skidani do gola i sve ostalo što se već zna što smo prošli.

i nakon toga izborili smo se za demokratske izbore, izabrali što smo htjeli i nakon svega toga opet ih ostavimo 20 bodova iza sebe. sad kad više nema ni mamića, ni bandića, ni lopova, ni sudaca, ni tuđmana, ni loše napumpanih lopti. mi ih i nakon svega toga ostavimo 20 bodova u zaostatku.

pa razmisle li možda oni na sekundu da možda nije problema u drugima?
  • Thor
    2.6k
    Ajmo sutra napravit -20 c! :joke:
  • Thor
    2.6k

pa razmisle li možda oni na sekundu da možda nije problema u drugima?
    Cek ti to njima velis?
    Frende za njih jos ...ne jedan nego gle, svi voze u krivom smjeru! :lol:
    Nema tu pomoci. A i lagano nas boli kiki :cool:
  • Frizura Robija M
    223
    Još jedna sezona u kojoj neće prebacit 70 bodova. A kleli su se u Garciu da je avion za sve ostale trenere im do sad jer ako išta bar će osvojit rekordan broj bodova od kad je lige 10. A kad ono krčna.
  • rioda
    15.9k
    pa razmisle li možda oni na sekundu da možda nije problema u drugima?fakin

Meni je nevjerojatno da njima i dalje u situaciji kad je sve gotovo, u igru ulazi Bamba :lol: A to je samo jedna od tisuću krivo postavljenih stvari kod njih
  • deda
    45.4k
    Nemaju oni pojma da smo mi tek krenuli u stvaranje velikog Dinama, za 5 godina ćemo ih ostavit još korak-dva iza. Njihova šansa su bile zadnje 2-3 sezone. Nek se pozdrave do daljnjeg.
  • Droljo
    27.7k
    Kanga je zabio 11 golova i dodao 4 asistencije u belgijskom prvenstvu ove sezoneDroljo

Evo poništen gol upravo :lol:
  • Keyser Soze
    19.3k
    Današnja je utakmica na Maksimiru odigrana pred 1050 gledatelja.

Grad je naš, Torca ZG, Bajdo Vukas, i gospoda priko puta, asti ludila.
  • Pacho
    17.1k

Kad je ZG ogranak talibana izbjegao u BG
  • Babangida
    159
    Bolje da pisu BGrad je naš
  • Zagi
    17.5k
    Nije da je baš potrebno ali zelim si +20 . Lijepa je to brojka, okrugla i debela.
  • rioda
    15.9k
    Današnja je utakmica na Maksimiru odigrana pred 1050 gledatelja.Keyser Soze

Otkud brojka?

U službenom zapisniku piše 960.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image