• Sajla
    20.2k
    u B momčadi mogu biti max 4 igrača starija od 21 godine, ako se dobro sjećam. Kača ima 23, treba i na to paziti.
  • Fan
    2.3k
    Uf da, zaboravio sam na to, imaš pravo.
    Al evo, mislim da vrijedi njega stavit kao jednog od tih igrača jer imam osjećaj da još ima što za pokazat.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Sta nije rekao Leko da nece igrat stariji?
  • Zagi
    17.5k
    Rekao je da će biti u21 ali ne mislim da je to neko pravilo zapisano u kamenu, više neki generalni plan.
  • miro
    8.9k
    LASK je trenutno prvi u ligi gdje su Red Bull Salzburg, Sturm i Rapid, ne bih rekao da su oni razinu ispod nas, vec tu negdje ko mi
  • Carrasco
    7.2k
    kup su osvojili, treba im sutra jedan bod za naslov.
  • miro
    8.9k
    da, osigurali kvalifikacije za LP u svakom slučaju, a imaju 4 baš ozbiljna protivnika u prvenstvu gdje su oni nominalno najmanje ime
  • scooniepenn
    6.8k
    Gledao sam ih pa stojim pri tome da nisu tu negdje kao mi. Posebno na razini kakvoj smo drugu polusezonu.
  • deda
    45.4k
    Još malo pa će i Gyor biti na našem nivou, a Štefulj kandidat za repku. :naughty:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.