• KtcGoat
    4.8k
    ocito, nisam imao pojma da je u Feneru.
    Najvece iznenadenje je da nema Camavinge.
  • Dzoni
    5.6k
    Meni i nije neko iznenađenje. Ove sezone potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, a Francuzi si mogu priuštiti maknuti igrača iz ekipe koji je van forme, a igra u jakom klubu
  • NerminB
    1.4k
    Kakav opcije naprijed imaju, strasno. Mbappe, dembele, doue, olise, barcola, cherki :roll:
  • rokikaciga
    13.9k
    A zamisli tek sta je u njihovim glavama kad vide nasu obranu Livi - Stanisic - Sutalo - Vuskovic - Josko

Armirani beton :cool:
  • NerminB
    1.4k
    i na strani i kod kuce livi brani nemoguce LIVI MAJSTORE :cool:
  • KtcGoat
    4.8k
    Neuer na sirem Njemackom popisu
  • GOAT
    7.1k
    Mitoma ne ide zbog ozljede steta
  • KtcGoat
    4.8k
    Jel ima ovdje ludjaka koji misle odgledat sve utakmice? :rofl:
    Vidim da je dosta takvih koji su prije gledali sve, odustali od toga.
    I razumljivo po meni, pogotovo iz perspektive europskog gledatelja
    Ja sam u startu odjebao dobar broj utakmica, pogotovo grupna faza
  • GOAT
    7.1k
    Jel ima ovdje ludjaka koji misle odgledat sve utakmiceKtcGoat

Potrudit cu se ali sve ovisi o terminu.. ne gorim od zelje gledati Uzbekistan u 4 ujutro ali tko zna hahah

Barem su naše utakmice u nekom polu razumnom terminu
  • KtcGoat
    4.8k
    ako to napravis, treba ti i cestitat i odvest te na psihijatriju
  • GOAT
    7.1k
    Ti kao neces pratit Uzbekistan? Pa jel ti znas tko je njima izbornik i koliko se cikle pojelo zadnjih par mjeseci?

Pa to ce grmit od kvalitete nogometa :fire:
  • KtcGoat
    4.8k
    a dobro, ima smisla ajde
  • NerminB
    1.4k
    Mene godisnji kaci prve dvije sedmice svjetskog tako da planiram velik dio utakmica ispratit. Naravno, ne planiram ustajat u 3 ujutro gledat iran novi zeland ali sve sto pocinje do ponoci cu sigurno ispratit. Bih je imala srece pa sve pocinju u 9, to cemo ispratit, a i na moru sam 27og kad je hrvatska gana tako da se i tome radujem :grin:
  • fakin
    4.2k
    Nije bih imala srece nego ti odlicno europski termini su bili namijenjeni italiji. Posto su žabarski luzeri popusili od bosanaca ovi su ni krivi ni dužni preuzeli njihove odlicne termine
  • Jima
    1.5k
    Ekipa tražim dvije karte za Panamu,ako se otvori nešto povoljno. Za Ganu imam karte. Iskreno troškovi nisu enormni, ja idem 8 dana, 6 noćenja (2x Toronto, 3x New York, 1x Philadelphia) za cca 3t € i to preko agencije. Prst u uho i cuganje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.