• IstinaZaDinamo
    2.5k

Shvatili smo iz prethodnih 1000 postova da ne zelis proslavu na stadionu nego na trgu. Mislim da ne moras vise ponavljati.

Btw mjesto proslave je najmanje bitno, a ovako barem imas ljude odmah tu nakon utakmice, znaci 20 tisuca je tu minimalno plus svi koji ce doci dodatno.
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Od jutra do mraka - znate gdje ste sljedeću subotu...

...jer ovaj put ne idemo nigdje. Ostajemo doma.

Po posljednji put u povijesti, 23. svibnja slavimo osvajanje duple krune na našem 'starom' Maksimiru.

Svjesni smo da je mnogima teško povjerovati u to.

Vjerujte, i nama je.

Bit će to zadnja proslava duple krune na betonu na kojem su odrastale generacije plavih kibica. Na kojem se trčalo, skakalo, ustajalo i padalo. Gdje se plakalo od sreće i od tuge, gubilo glas, stjecalo prijatelje. Na mjestu gdje se nije samo pobjeđivalo i ponekad gubilo na terenu, nego opiralo nepravdi, borilo za naš identitet, branilo naše boje, živjelo naše ideale i pisalo slavnu priču Građanskog nogometnog kluba Dinamo.

Ovo mjesto koje dom je svima nama tog će dana živjeti i disati plavo od jutra do kasno u noć.

Onako kako i zaslužuje.

Šampionski.

Prvokup ulaznica za članove kreće sutra u 11:00 sati.

Sad me odjednom malo i tuga pere...Pa jel moguće Bože da ode taj dio našeg života dalje.

@NitkoBitan Ma naravno, samo sad u Osijeku mi je bilo dovoljan dokaz što će biti u budućnosti. Prva prava kiša na Maksimiru će me vratit u realnost.
  • fakin
    4.6k
    ocito nisi shvatio. Rekao sam da proslava stvarno ne smije biti na stadionu. Neka bude ispred ako vec mora tamo.
    Pa nece nam valjda proslava biti mirnovec prskalice i vatromet? Vjerujem da velika većina ljudi ovako misli.
  • Bosskovitz
    21k
    Pa nece nam valjda proslava biti mirnovec prskalice i vatromet?fakin

Samo bez vatrometa, to smeta psima.
  • Paggini
    86.3k
    Dao bih obje ruke i obje noge u okladu da brat nije baklju u životu zapalio, a piše traktate već tjednima o tim kurčevim bakljama na proslavi i kako bi dobro izgledale između zgrada na trgu

Dinamo, navijači i ova proslava ne postoji da fotke na Instagramu dobro izgledale. I ne, jebena proslava prije dvije godine nije bila tako dobra zbog baklji

Al ajde, dobili smo odgovor čemu je bila namijenjena ona anketa podno zapada po pitanju baklji
  • Mali Zeus
    21.4k
    ali velika većina ljudi misli kao on kužiš.
  • NitkoBitan
    36.9k
    Sad me odjednom malo i tuga pere...Pa jel moguće Bože da ode taj dio našeg života dalje.Dr Hofmann

Jel moguce da ce na utakmice krenut ic klinci i malo stariji koji nisu dozivjeli Maksimir :chin:

Jednog takvog sam upoznao na finalu kupa, svidjelo mu se i bude isao cesce na tekme. Ima polusezonu fore da osjeti tu car.
  • fakin
    4.6k
    Ocito ne znas nista o meni, ali ovdje nisam bitan ja, nego navijaci.

Realno nama za proslavu titule ne treba ne znam kakva organizacija, stavi binu, pustaj pjesme, dovedi voditelja da pozdravimo igrace i to je to. Ostalo ce ionako navijaci sami napraviti, od atmosfere, pjesama, bubnjeva, zastava i naravno pirotehnike.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Iskreno, nisam ni citao :grin:

A da te piram, hoces li doci ako bude na stadionu? Iako sam 100% siguran da ce biti izvan.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Pa piše na betonu..
  • Paggini
    86.3k
    Realno nama za proslavu titule ne treba ne znam kakva organizacija, stavi binu, pustaj pjesme, dovedi voditelja da pozdravimo igrace i to je to. Ostalo ce ionako navijaci sami napraviti, od atmosfere, pjesama, bubnjeva, zastava i naravno pirotehnike.fakin

Reče on nakon 40 postova cmoljenja kak nije proslava na trgu
  • Oluja
    6.9k
    Meni ovo iz sebičnih razloga baš odgovara. Pošto nisam iz ZG a na tekmu planiram dovesti klince i ostati neko vrijeme na proslavi ovo mi je odličan potez. Eto, dva klinca više će biti na proslavi baš zato što neće biti na trgu.
  • Pacho
    17.9k
    Treba zasebno naplacivati odlazak sa stadiona
  • Thor
    2.7k
    Cek, ne kuzim? Proslava na betonu (dakle na parkingu) posle tekme u subotu...a treba kupiti ulaznicu? Ulaznicu za kaj,tekmu,proslavu? Ne kuzim?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.