• tp1997
    2.7k
    Pa valjda neće zasebno naplaćivati proslavu i utakmicu, to bi bilo poprilično negrađanski
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    pretpostavljam da bu onda neka simbolicna cijena kao sto je bilo prijasnjih godina kad je proslava naslova u pitanju.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Kak da unesem 100 baklji samo za sebe?
  • blue heart 72
    3.4k
    pa naravno, više sam odgovarao na prethodni upis nego postavljao pitanje. Doduše, možda je malo dvoznačno napisano sa moje strane
  • Mr Blue
    4.7k
    Zona, svaki put kad klub nešto objavi. Bilo što.

• podravskimodrikibicPMK
    78
    Slucajno objavljeno molim da modovi izbrisu
  • Kepec
    10k
    Najbolja stvar je kaj uvijek Dinamo objavi nešto na pola, trener kaže nešto na pola, mediji prenesu nešto na pola i slično, na forumu nastane kaos i 101 pretpostavka kak će kaj bit, da bi na kraju završilo tak da su svi zadovoljni. Opustite se, bit će to sve dobro organizirano, a pirotehnike i vatrometa ionako bolje da ima što manje jer ipak će bit starih i nemoćnih na proslavi...
  • Mihael2305
    2.3k
    Za ovo vrijedi i istok otvorit.
  • pešća
    1.4k
    Nadam se da će slavlje bit na terenu ili na parkingu kod zapadne tribine jer si jednostavno nemrem zamislit kaj se treba događat da ljudi na tri tribine ostanu na mjestu sat dva poslije utakmice, pri tome da su desetinama metara odvojeni i sa slabim pogledom. I tu je faktor pirotehnike, vjerojatno inače pola ljudi zapali baklju ili dimnu, a ak se slavi na stadionu uništio si tu draž jer policija i osiguranje neće dozvolit tak neš, još će nam podijelit zabrane.
  • Boycie
    4k
    Otvara se i istok. Želi se ušparati u troškovima rušenja.
    Dakle očerupat će se pol stadiona na proslavi za uspomenu, još ćemo imati jedno zadnje ulaganje u stari Max za polusezonu :)
  • fakin
    4.2k
    Pirotehnika, milijuni baklji i dimnih daje proslavi nevjerojatan zamah i svi gustaju u tome. Kad se sjetim koliko je toga bilo prije 2 godine, a sad imamo jos cisci, posteniji i demokraticniji Dinamo. Zato nadam se da nikome ne pada na pamet raditi proslavu na stadionu.
    Jednostavno ne vidim razlog zasto bi netko htio ubiti taj kaos koji bi imali na ulicama.
    Uvjeren sam da cemo proslavu imati izvan stadiona
  • Marktwain
    1.5k
    Fakin će ko Čičak brojiti bengalke.
  • Mali Zeus
    20.9k
    Kako si počeo mislio sam da te netko oteo al onda si se vratio na početne postavke. :strong:
  • don
    19.7k
    Za ovo vrijedi i istok otvoritMihael2305

nadam se da će se zatvorit i sjever i zapad i jug i da će proslava biti ispod zapada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet