• Niko1986
    6.7k
    Naravno da fali ključni dio. Kovačević je još rekao da ne misli na trenutne trenere sad već na neke ranijih godina koji su dobili poslove prije naših. Al jbg tad nebi bilo moguće dobit klik.criticus

Doduše vratio sam unazad presicu, pitanje je i bilo postavljeno samo za taj dio tako da Garcia ako nije čuo originalno nije mogao ni znati
  • crophantom
    4.2k
    ja isto vjerujem da će Garcia, kad nauči pobjeđivati iole bitnu utkamicu, ako mu se slučajno dogodi ikad u životu da dobije 1 takvu, jer do sad još nije, raditi u ozbiljnom klubu.

Al mislim da će ipak prije Kova svladati engleski
  • Mlađi referent
    15.4k
    Ma glupa i nepotrebna izjava Kovačevića, ovaj mu je samo jednako vratio.

U sportu gdje bilo igrači, bilo trener ako imaju ambicije znaju da će u nekom trenu radit vani i gradit karijeru, komentirat na taj način je full bezveze.
  • GOAT
    7k
    Nogomet je univerzalni jezikrokikaciga

Football manager odgovor na prvoj presici :lol:
  • Droljo
    27.7k
    zanimljivo da se Garcia našao prozvanimMali Zeus

Ti sam čekaš da se netko nađe prozvanim.. to ti je neka nova igra ili?
  • NitkoBitan
    36.6k
    Svaka cast Garciji, mislim da mu treba poboljsat ugovor jer ne da na sebe i svoje, pravi dispet! I Markanu nakon ovih napada suge sa kvarnera i iz zagreba treba dat novi jaci ugovor jer je zasluzio svojim likom i djelom! I cestitke hajducicama na naslovu prvaka, HNK Hajduk Split treba preusmjerit nekoliko milijuna eura u njihovu momcad i njihov razvoj jer su zasluzile za razliku od muskih kolega.

Ne znam kaj LJPV i Bilic cekaju da realiziraju ove poteze jer bi se vecina hajduckog puka slozila s tim!
  • ElDorado
    11k
    Već mi je iskreno muka slušat taj spanjolski broken english. Da naš trener ovak odgovara na pitanja kao Garcia i svemu se čudi bez ikakve osobne odgovornosti Zona bi izgorila.
  • Frizura Robija M
    211
    Novinari rade dramu di je nema. Navukli Urugvajca sa izjavom iz konteksta i ko zna kak prevedenom, a ovaj se zakačio na udicu. Onda će novinari prvom prilikom moralizirati o animozitetu sjevera i juga, al će uredno sebe isključiti iz te odgovornost.
  • Droljo
    27.7k
    Nogomet je univerzalni jezikrokikaciga

Da. Mene kad je u FM-u pitalo jel želim igru fluid ili rigid uvijek sam dero rigid jel mi bolje zvuči. A ni jedno ne znam šta znači...
  • Mali Zeus
    20.9k
    Ti sam čekaš da se netko nađe prozvanim.. to ti je neka nova igra ili?Droljo

Kaj?
  • Mali Zeus
    20.9k
    da, pogodio si, to mi je neka nova igra!

:shade: :chin:
  • Noel
    21.2k
    Bielsa nezna riječ engleskog.

Nek njemu Garcia pametuje.. to mu je izbornik Urugvaja.

A ne čovjeku koji ga je u svakom derbiju odero ko piceka.
  • Mali Zeus
    20.9k
    Pederko u traperu. Kova ga izdominira u sve 4 tekme, ovaj ga prca za engleski, a njegov engleski je na razini I are Baboon.
  • Sibirski plavac
    8.7k
    Vodi Vukovar. Zasluženo

Šarani spremite se, Hrvace, Dugopolje i ostali vas čekaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet