• Paggini
    82.9k
    znači uz veliku sreću doći će do drugog pretkola i bye bye euNKDZ86

Uz veliku sreću ispast će iz drugog pretkola EL da mogu ispasti u trećem pretkolu KL
  • crophantom
    4.2k
    Zadnjih par godina ih je nenormalno sreca srala i ždrijebu, ove godine po pravdi Boga u 2. Prektolu moraju dobiti Sporting ili nekog takvog.
  • Jurki
    24.7k
    Bilo bi dobro da dobiju Vojvodinu.. pa skoknu do Bg-a pozdraviti se s toplom bracom grobarima i navijačima Rada.

I naravno ispadnu.
  • Paggini
    82.9k
    Ma želim da ispadnu od najgoreg, tipa ovi Vestri zvuče savršeno za njih. Nikad nisam čuo za njih, najgori su od svih ponuđenih, nikad više neću čuti za njih osim kad ih spominjem periodično da podsjetim abortuse koja su sramota.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Ja im ove godine želim prolazak ribara i amatera jer ce u 2.pretkolu dobit 5-6 komada koga god izvukli, pa neka vide s kime smo mi godinama konkurentni.
  • Pacho
    17k
    Samaranje od strane zlostavljaca tuljana bi bilo lipo novo poglavlje u ajduckoj europskoj storiji
  • Crni86
    21.5k
    Tek sam sad skuzio da nema u izboru za najljepsi gol sezone onog stojketovog voleja u raslje protiv osijeka ….
  • NerminB
    1.4k
    Usudio bih se reci da nisu neki favorit ni protiv vojvodine ni protiv universitatee.
  • Dzoni
    5.6k
    Čak i da se ne osramote u Europi, ne vidim ih dalje od 3.pretkola, moožda Playoff KL
  • Niko1986
    6.7k
    'Ne bih previše o tome, tko god protiv SHNL-a govori... Eduardo, Modrić... Eduardo je bio najbolji strijelac u Hrvatskoj. Naša generacija koja je osvojila 2018., gotovo svi ti igrači igrali su u SHNL-u. Isto je i s nama trenerima, a ne da treneri druge i treće klase iz drugih liga dolaze k nama', rekao je Kovačević.

Garcia je danas na konferenciji za medije uoči susreta s Lokomotivom upitan za tu izjavu.

'Hrvatskih trenera ima diljem svijeta. U trenutku kada nauči engleski, sigurno bi volio ići u drugu ligu. Vjerujem da je dobra osoba, jako ga poštujem. Vjerojatno se krivo izrazio. Pozitivno je kad dolaze strani treneri. I ja sam ovdje puno naučio, ali sam sigurno nešto i uveo', poručio je Garcia.

Bahati Garcia.
  • rokikaciga
    13.8k
    Nogomet je univerzalni jezik, a u derbijima ove sezone je Kova pokazao da je tecan, a Garcija da ima disleksiju. Smece jedno orjunasko. Sve draze i draze mi je kaj je Kova trener
  • Mali Zeus
    20.8k
    Kaže lik koji je već duže vrijeme u Hrvatskoj, a ne zna zucnuti riječ hrvatskog.
  • Hnlovac
    5.4k
    a priča i A1 engleskog. Ne zna ni za množinu
  • criticus
    7.7k
    'Ne bih previše o tome, tko god protiv SHNL-a govori... Eduardo, Modrić... Eduardo je bio najbolji strijelac u Hrvatskoj. Naša generacija koja je osvojila 2018., gotovo svi ti igrači igrali su u SHNL-u. Isto je i s nama trenerima, a ne da treneri druge i treće klase iz drugih liga dolaze k nama', rekao je Kovačević.Niko1986

Naravno da fali ključni dio. Kovačević je još rekao da ne misli na trenutne trenere sad već na neke ranijih godina koji su dobili poslove prije naših. Al jbg tad nebi bilo moguće dobit klik.
  • Mali Zeus
    20.8k
    Al zanimljivo da se Garcia našao prozvanim.. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention