• ZG plavi 01
    213
    navodno citam da su Talijani odbili, sad jel istina, nemam pojma
  • Jima
    1.5k
    Ekipa, ako netko ima viška ili čuje da netko prodaje dvije karte za Panamu, javite u inbox. Hvala
  • KtcGoat
    4.7k
    Jel moze neko objasnit razliku izmedju ulaznica namijenjenih nama i ovih koje su u slobodnoj prodaji. Zasto neko npr ne bi uzeo ove u slobodnoj prodaji ako su nase rasprodane. Itd, nemam blage o tome pa pitam.
  • fakin
    4.2k
    Ako se ne varam za navijace su mnogo jeftinije nego ove u slobodnoj prodaji
  • ZG plavi 01
    213
    pa koliko ja znam na svjetskom ne postoji kao na euru sektori sa navijacima nego je prakticki sve pomjesano tako da ti je svejedno
  • Milki1
    27

Jebo im ja mater retardiranu u picku to mi je najjgore kad je sve mijesano pa ja i jos 15 engleza oko mene gleda i ostalih koji ne navijaju nit za jedne nit za druge
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Odakle ovaj zakljucak? Pozicije iza gola su rezervirane za navijace, pa i nasi su dobili kontigent jeftinijih ulaznica. Miksano idu vise kategorije kao i za generalnu prodaju.
  • danguba
    12
    Pa da slicno kao npr sad za finale kupa, svaka repka ima tribinu iza gola za svoje, istok i zapad je mix
  • dd29
    886
    Kako trpa segečić
    Čovjek treba igrati u prvoj postavi, bolja verzija marca pašalića
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Da zovne segecica posra bi sam sebe u usta jer je rekao da ako cemo zvat igrace iz slabih liga treba i ocekivanja smanjit
  • ZG plavi 01
    213
    https://youtu.be/zhEWqfP6V_w?is=reY9N-I7M7wyCcjm

Evo snimka iz finala 2022. Pogledaj malo reakcije navijaca kad padne gol. Doslovno su mjesane tribine. Iza oba gola imas navijaca obje ekipe.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Miksano je kad se ne rasproda. Vecina za finale se proda ranije i onda savezi finalista dobiju svoje kontigente.
  • Dudu
    3.1k

Otkad je Championship slaba liga.. prema vecini rangiranja u top 10, ako se ne varam osma, iza liga petica i portugalske i nizozemske
  • KtcGoat
    4.7k
    Cijeli popis Francuske:

Vratari

Mike Maignan (AC Milan),
    Robin Risser (Lens)
    Brice Samba (Rennes)
    Braniči

Lucas Digne (Aston Villa)
    Malo Gusto (Chelsea),
    Lucas Hernandez (PSG),
    Theo Hernandez (Al-Hilal),
    Ibrahima Konaté (Liverpool),
    Jules Koundé (Barcelona),
    Maxence Lacroix (Crystal Palace),
    William Saliba (Arsenal)
    Dayot Upamecano (Bayern Munich)
    Veznjaci

N'Golo Kanté (Fenerbahçe),
    Manu Koné (AS Roma),
    Adrien Rabiot (AC Milan),
    Aurélien Tchouameni (Real Madrid)
    Warren Zaïre-Emery (PSG)
    Napadači

Maghnes Akliouche (Monaco),
    Bradley Barcola (PSG),
    Rayan Cherki (Manchester City),
    Ousmane Dembélé (PSG)
    Désiré Doué (PSG),
    Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace)
    Kylian Mbappé (Real Madrid),
    Michael Olise (Bayern Munich)
    Marcus Thuram (Inter Milan)
  • miro
    8.9k
    Kante, kaj taj još igra?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.