• NitkoBitan
    36.9k
    Proslava na stadionu Maksimir, karta za ulaz 5 eura, izlaz prije xy sati 20 eura. Biznis biznis...
  • Thor
    2.7k
    Reko sutra kad dodjem doma cu pogledat snimku...dosel sad s posla i pustio si snimku tekme sad od jucer da vidim kak nam je bilo...dakle ubili smo ih na terenu i na tribini posebno!!! :strong: :love: kad dodje Kranjca to bu cudoooo :heart:
    Volim te dinamoooo :victory: :strong:
  • Thor
    2.7k
    Konacno je Opus arena docekla pravo navijanje na domacim tekmama i pun stadion. A ovaj juzni gol je jucer bio nepogodiv....mi obije stative,ovi precku. Nekaj ne valja s tim golom :lol:
  • KtcGoat
    5.5k
    Sam najte Luku Bulića na proslavu dođe mi da si prosviram glavu kad nabacuje neke foreBruh

Voditelji programa Luka Bulic i Iva Sulentic
  • skener
    8.5k
    No, u tim posljednjim susretima Dinamo na raspolaganju neće imati čak četiri igrača iz prvih 11. Kako smo doznali, zasluženi su odmor u sljedeća dva tjedna dobili kapetan Josip Mišić te Miha Zajc, Scott McKenna i Dominik Livaković!

https://www.tportal.hr/sport/clanak/dinamo-na-samom-kraju-sezone-ostao-bez-kapetana-i-jos-trojice-igraca-iz-prvih-11-20260514
  • Praskaton
    6k
    Zanimljivo..I čudno za Livija iskreno.Očekujem Zebića i Šuntu sa većom minutažom
  • GOAT
    7.9k
    Odlična odluka :clap:

Daj mi jos Zebica i Suntu u prvih 11
  • dzg7
    483

Livi sigurno zbog SP kao i Škot
  • Blueshadow86
    5.1k
    Daj Perića i Zagorca na golu :smile:
  • pjetlić
    362
    Vridilo se rodit!

https://imgur.com/a/ilOFpZS

Puni se trofejna sala, dan po dan!
  • Crusades
    24.2k
    Nema dalje nego kad cijela tribina skače i pjeva u glas našu himnu i odmah poslije toga "Kako je dobro".

Baš točno onakav Dinamo kakav samo sanjali i kakav smo dočekali hvala Bogu. :strong:

Pa što god dežurni kritičari mislili i rekli. Dupla kruna za prvu godinu Bobanovog mandata i u potpunosti našeg Dinama.

Još imamo i taj Maksimir za riješit, izgurat i ova generacija je svoje "napravila".

Fantastična tekma, atmosfera, cijeli dan... pozitiva. Nije smetalo ni zadržavanje na izlasku s autoputa, ni gužva u povratku, mamurluk i neispavanost ujutro ili traženje kombija pola sata na onoj livadi. Kad je ovako ništa nije problem. Ni žetoni ni lokacija proslave ili nešto treće.

Idemo jako dalje. Nema nazad.

DZIS!!!
  • Jopa
    39

Perić u špicu ala Bjelica
  • Thor
    2.7k
    "Prema onome što smo čuli od maksimirskih izvora, ali i iz prve ruke od dijela igrača - pa čak i karika za koje postoji konkretan, milijunski interes iz inozemstva i s bogatijih, zvučnijih adresa - iz (n)ovog Dinama igrači ne žele otići.

To je, pak, prvi preduvjet za više domete, nove rekorde i iduće povijesne stranice. Za rađanje nove generacije s glavom i repom. Prvo za "Kranjču", a onda i za novi Maksimir."
    Pise Jutarnji
    Volii bih da je tako. To bi bilo jebeno :love:
  • prefontaine
    9.3k
    Mali, 10 godina, poprilično živahan, da ne kažem divljak a la Stojković, već par puta me učiteljica zvala na razgovor jer "ne zna kako s njim". S kim se god upoznaje (upoznava?!), prvo pitanje koje postavi je "Dinamo ili Hajduk?". Ako je odgovor Dinamo, ide upoznavanje, ako je odgovor Hajduk, samo kaže: "ne možemo bit prijatelji".

Neki dan bile nekakve sportske igre, i on pobijedio u trčanju. Učiteljica, kojoj je toliko puta digao živce i koja me zvala na razgovore, mu kao nagradu poklonila loptu sa sljedećom posvetom...

20260514-222931.avif

Eto, dobili smo još jednu navijačicu :smile:
  • Georg Koch
    8k
    pa ova prica je sve :love:
    Sada ti uciteljicu lijepo uclani za vid njezine lijepe geste, ona ce poci na neku tekmu gdje ce moci samo clanovi i motivirat ce jos nekoga da ne ide sama, taj netko jos nekoga i zacarani krug sve je veci. Tako se radi posao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.