• Gradina
    28
    zašto pobogu stavljaju ovaj koljački simbol na dres, ni najmanje nije bitno šta je to bia tadašnji grb... teroristi koji su koristili ovo znakovlje su 15.5.1945. klali hrvate na Bleiburgu

Za sve koji će mi počet kenjat zbog ovog recite mi zašto onda Bayern nema dresove sa grbom iz 40ih? Zato šta ih je sram tog grba kao šta bi nas tribalo bit sram ičega vezanog uz taj simbol
    Radite dresove Gradjanskog jebala vas zvijezda
  • Mali Zeus
    20.8k
    bratića prebacilo.
  • Paggini
    82.7k
    ↪skener zašto pobogu stavljaju ovaj koljački simbol na dres, ni najmanje nije bitno šta je to bia tadašnji grb... teroristi koji su koristili ovo znakovlje su 15.5.1945. klali hrvate na BleiburguGradina

Zato što je to bio Dinamov grb i ponosan sam na njega jer za razliku od drugih klubova naša, od države nametnuta zvijezda, bila je jedva vidljiva, dok je šahovnica bila fokus. Nemamo se šta sramiti naše povijesti niti ijednog grba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.