Mali Zeus
Smiješno mi da je finale kupa jučer odigrano, fantastična utakmica, fantastično navijanje i Boysa ali i Armade rekao bih, odlično su izdanje imali, lijepo su podsjetili da su i njihovi dečki bili dolje 13.5., a cijeli taj nogometni dekor začinjen kontroverznim navijanjem koje je diglo podosta prašine i od moralnih vertikala ala B.J. (neslučajno skraćenića za fafanje pimpeka??) koji se naravno gnjuša nad tim (iako se ne gnjuša nad visokim pećima, paljenjima transparenata i sličnih zezanjima). — Paggini
KtcGoat
No kao da smo nekog zaboravili? Pa možda ljute kohortaše koji cmolje cijeli dan kako su morali gledati to bolesno orgijanje dinamovaca po njihovom gradu, a s obzirom koliko su jazavi, kohortašima je orgijanje bilo koje okupljanje više od 30 ljudi za utakmicu hehehe.
Pa evo, da i njih ovim putem pozdravimo, nadam se da su uživali u slikama prepunog juga koji skače i fanatično navija, sigurno im se srce napunilo gledajući te prizore — Paggini
Hnlovac
.jpg)
.jpg)
Paggini
ne odgovara akcijama — Hnlovac
Str1nger Bell
Demoni su četvrta navijačka skupina kod nas — Mali Zeus
Mali Zeus
Jesu jer igraju prvu ligu, meni osobno UCV s obzirom na veličinu grada i mislim da igraju prvu ligu da bi preskočili Demone na toj "ljestvici". — Str1nger Bell
Sibirski plavac
NORTE
prošle sezone je zadnje kolo bilo više Demona koji su orgijali neg njih na stadionu — Hnlovac
Hnlovac
ZG plavi 01
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.