• miro
    8.9k
    Čista (i glupa) provokacija onog tko je puštao pjesme, a i mi se ulovimo na glupost. Koji faking Livaja...
  • NORTE
    24.1k
    Hns je odgovoran za puštanje te pjesme, oni su bili organizatori finala kupa, a za Hajdug me boli kurac.
  • Hnlovac
    5.4k
    a buraz ti dominiras na ovoj temi s Hajdugom :cry:
  • javolimtebejako
    4.9k
    najbolje bi bilo kada bi se jedna od planetarno najpopularnijih dance stvari iz 90ih koja je dio stadionskih repertoara diljem svijeta, zauvijek obrisala iz povijesti kako ne bi slucajno doslo do provociranja i uvredljivih stihova prema jednom igracu iz 3. kluba u hrvatskoj nogometnoj ligi
  • Crni86
    21.5k
    Jedini odgovorni krivac je za ovo Marko Livaja svojim gnjusnim ponasanjem u proslosti. I HNS smjesnom kaznom.

Najbolje da se sad zbog njega neka strana pjesma nece pustat. Mogu se sve pjesme ovog svijeta slicno pre pjevat pa cemo bit bez muzike na stadionu da nekome to ne bi bila provokacija?

Narod je reko sto misli o njemu i to sasvim zasluzeno. Nemojte krivit narod sto staje u zastitu sebe. Krivite rade medije koji opet jadnog Livaju prikazuju kao zrtvu. Samo nisam vidio takve osudujuce naslove i komentare kad je on tak divno pjevao
  • Dzoni
    5.6k
    Koji kurac? Kaj će se sad prilagođavat glazbeni repertoar na stadionima duž zemlje da se ne bi neki zalizani srbin i njegova vojska retardiranih fanova uvrijedila?
    Ovako iz glave mogu se sjetit solidnog broja pjesama koje bi po tome bile nepoželjne u Hrvatskoj
  • Paggini
    82.7k
    Meni je smiješno samo kako se to potencira kao neka bijesna, nasilna pjesma u medijima, kao da mi na tribini to krvožedno pjevamo s povampirenim očnjacima punim bijesa zazivajući njegovu smrt. A u principu je samo zajebancija i svi umiremo od smijeha jer je samo eto, smiješno i malo navijačko zajebavanje.

Isto tako, neka ide u ekstremno nepopularno, ja njegovo pjevanje o Dinamu nisam nikad uzimao kao neko moralno zlo. Lik je navijač, osim što je igrač i ponašao se kao navijač. Neka pjeva, ko ga jebe, jedino mi je smiješno što osobe s prezimenima LIVAJA i SUBAŠIĆ to pjevaju hahaha, al neka im bude.

Općenito smo ko neke pičkice svi postali, zgražamo se nad svime i žrtve smo vječno, doduše oni debelo u tom prednjače ali i mi znamo isto cmoljakat bezveze.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Isto tako, neka ide u ekstremno nepopularno, ja njegovo pjevanje o Dinamu nisam nikad uzimao kao neko moralno zlo. Lik je navijač, osim što je igrač i ponašao se kao navijač. Neka pjeva, ko ga jebe, jedino mi je smiješno što osobe s prezimenima LIVAJA i SUBAŠIĆ to pjevaju hahaha, al neka im bude.Paggini

Pa tak je, lik bi pjevao i provocirao al odmah kuku lele ako se njemu nešto pjeva i kaže. budi frajer pa primi to kak znaš i davati.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Čista (i glupa) provokacija onog tko je puštao pjesme, a i mi se ulovimo na glupost. Koji faking Livaja...miro

Ta pjesma se pušta na mnogim stadionima, domaćim i stranim. Uaa likovi na razglasu u Engleskoj, Njemačkoj itd., sve to puštaju ciljano da bude protiv Livaje!
  • Noel
    21.2k
    SUBAŠIĆPaggini

Jovo Subašić :heart:

Kad se sjetim onih cringe priloga za vrijeme SPa o našem dobrom srbinu Danijelu koji voli hrvatsku, i o njegovom skromnom ocu Jovi...

Naš sin brani penale bre.. i mrzi Dinamo srpsko ime to..
  • Crni86
    21.5k
    ma ajde cak i to pjevanje dinamu, meni vise ide na jetru ono ponizavanje sibenika i freze. Nakon tog je lik navuko bijes citave zemlje osim tovarskih fanatika. I onda se ekipa cudi zalaj nitko ga ne voli…

Kad udaras na manje i slabije od sebe. Ima li ista odvratnije, a pogotovo u sportu. I nasoj lijepoj hns obitelji
  • Mali Zeus
    20.7k
    Najbolja stvar je kad govore o srpskom imenu, a ime kluba Hajduk, znači hajduci su prvenstveno bili u Srbiji i Crnoj Gori, a u Hrvatskoj uskoci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet