• Droljo
    27.7k
    Šutalo je uvjerljivo naj kompletniji i najbolji naš stoper. Gvardiol igra beka.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Argument "gdje igra taj Šutalo", a Galešić je u Dinamu (i to na beku jer na stoperu nema mjesta) :meh:
  • Orc123
    15.8k
    Kaj jos necu sve procitati da se izjednacava Galesic i Sutalo.....ne vrijedi se zivcirati uopce kad malo pogledas kaj se sve da procitati ovdje....
  • SAS1987
    20.1k
    Dosao na zonu zavrsio u ludnici :lol:
  • Jos-Optimus
    10.6k
    Ja sam pokušao i odustao, zaista se nadam da je trol, ako je ozbiljan onda je zreo za skauta Hajduka
  • modri-kibic
    1.5k
    Lijepa golčina na treningu, neka tako bude i u subotu :grin:
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Prije 2 dana je bilo godinu dana od njegovom čišćenja sa crte na poljudu. Jedan od onih poteza koji se pamte
  • Paggini
    83.1k
    Brat u godinu i po dana nestalnog igranja ima već dva antologijska trenutka s tovarima - čišćenje lopte na poljudu i čišćenje lucenzovog lica na maksimiru.
  • CastAway1986
    5.7k
    Jel igrao Livaja? Doktorska partija ,bez greške ..Šteta sto mu nisu prepustili slobodnjak
  • NVKOD
    12.2k
    Kako je lagan na lopti, strašan je Niko. Rutinerski, bez ijedne greške... mislim da ćemo vrlo lako Domingueza zamijeniti.

A kad se sjetim da je bila panika kad smo se odrekli postotka prodaje od Jankovića za ovu gromadu.

Odlična utakmica!
  • Crni86
    21.6k
    Ne znam kad, al mene je Gale kupio u 2026.

Imam osjecaj da je bas karakteran. Jucer ulazi kao prava neka baja, pa dizanje boysa na noge onako mangupski protiv bivseg kluba pa onda vidis u slavlju da vice suigracima da se prime za ruke da idu prema boysima. Igrao je sve u obrani, samo na gol nije stao. Uvijek ide 200%.

Dojma sam da se u svlacionici rodio jos jedan tihi lider koji uziva u Dinamu.
  • Mr Anderson
    19.1k
    Zaslužio je igrati jučer od početka, jedina mala zamjerka Kovi.
  • DerHerrKool
    845
    I ova scena u devedeset i nekoj kad nakon faula sjedi na travi okrenut prema jugu i već slavi
    Gale-slavi.gif
  • ImotskiNKDZG
    224
    Galeta vidim do kraja karijere u Dinamu. Znači još nekih 10ak sezona!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet