• Mihael2305
    2.2k
    2 stative do sad, jedna mora uc
  • Dinamo Sector
    79
    A jbte daj uđi jednaaaa
  • Archangel
    87
    Ove silne vratnice na 0:0 me previše podsjeća na prošlu sezonu..
  • Kruno
    1.4k
    Valjda cemo jedan uspit dati.
  • don
    19.7k
    lipo se i Armada čuje. Sve u svemu vrhunska atmosfera.
  • Crni86
    21.4k
    Ja bi na poluvremenu vec mozda stavio benija i galesica a povuko zajca i valeta.
  • rioda
    15.8k
    Gojak dominira Valinčića, baš je slab. Bennacer i Galešić bi mi prvi ušli.
  • Dzoni
    5.5k
    Dobri smo, opasniji, ali padamo.
    Razmišljao bih o izmjenama što prije
  • Navijač Dinama
    12.2k
    2 stative, pretenzija, igra nit nešto posebna nit loša.
    Čisto solidnih i relativno nesretnih naših 45 minuta.

Rijeka osim ovog primanja lopte Fruka i Gojakova dva prolaza Valinčića koji je i dalje užasan, nisu centra prešli. Kao da igraju na X pa i da se dovuku do penala.

Nadam se Galešić da uskoro ulazi, pa onda ako trebadne i Hoxha, Lisica/Topić i Bennacer mjesto Zajca.

Ajmo plavi
  • Crni86
    21.4k
    meni je najgore kaj ga pretrcava…. Ne znam, al meni gojak nije bas neki pojam za brzinu
  • Filip B
    315
    gale je s ostatkom klupe na terenu al bennacera nema
  • Fan
    2.2k
    Bolji smo, kako god smo "tromi".
    Mišić i jedan igrač Rijeke (Majstorović?) za start na Stojkoviću, čisti žuti kartoni.
    Na usporenoj snimci mislim da je penal za njih bio čist.
  • fakin
    4.1k
    Tvrdo, bez puno vica u igri, igra se na trofej. Dvije sanse na individualnu kvalitetu stojketa i vidovica. Nema nekih posebnih akcija. Ocito 1 gol odlucuje sve.
  • Orc123
    15.8k
    Odlicno poluvrijeme.

Vecina igraca na razini ali lopta ne zeli u gol. 3 igraca mi djeluju slabije. Zajc je malo pao ali on se vraca iz ozljede, ja bi ga mijenjao oko 55-60.min sa Bennacerom, Vidovic nije toliko los ali je neodgovoran obrambeno i to me brine u kontekstu sljedece Europske sezone jer ce u Europi kaznjavati tu nonsalanciju u obrani.
    Najvise me brine Valincic koji cijelu ovu polusezonu ne moze uci u ritam, bas je los. Slab prema iza ali i prema naprijed nema energije, nema prodora, jako bas slabo. Galesic je bolji izbor definitivno. Zanimljivo kako se Valincic gura usprkos losoj formi a y druge strane Vinlof koji uopce nije u losoj formi je klupiran. Goda je odlican defanzivno nema tu spora ali i Galesic je trenutno bolji igrac na beku od Valincica. Rekao sam da treba gurati Valincica ali nije pokazao bas nista, ni mali napredak na bolje nazalost. Ako netko nudi vise od 4-5 milja za njega na ljeto prodao bi ga odmah.
  • Droljo
    27.6k
    Nema mjesta panici. Pojest ćemo ih u drugom. Enter
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention