• ElDorado
    11k
    Koliko shvatih Kovu Bennacer u 11
  • NerminB
    1.4k
    Vrijeme je da napokon i ove mlatnemo i zaokruzimo uspjesnu sezonu.

2:0, beljo zwei mal
  • fakin
    4.1k
    umjesto koga? Zajca?
  • NKDZ86
    8.2k
    Neko 1 mjesto za sutra?
  • ojjdiname
    0
    Ima li neko 2 mjesta za sutra, dođemo di god treba.
  • Probirštift
    1.3k
    Iznenađuje i razočarava me da nitko još nije napisao komentar dođite onda do Osijeka
    A za @NKDZ86 mogu osobno jamčiti sredio mi je prijevoz u Split kad sam bio nitko tak da ak ima netko mjesto za njega nećete požaliti
  • fakin
    4.1k
    igrači su od 3 sata popodne u busu i dalje stoje u koloni. ovo će ako ih sad puste biti 11-12 sati u busu dan prije finala kupa.

Kako doznajemo, Dinamo je zamolio policiju da ga izdvoji iz kolone i da po zaustavnoj traci prođe nesreću, ali mu policija to nije dopustila iz sigurnosnih razloga.

tportal
  • Droljo
    27.6k
    Srećom bus je jebački pa budu to podnijeli nekako već.
    :strong:
  • Hnlovac
    5.3k
    Bit ce to dobro, vjerojatno igraju CR na mobu, malo razonode
  • Goncalo Santos
    3.8k
    Zvone Boban se jutros prikljucio igracima na treningu kako bi ih dodatno motivirao za finale kupa.
  • rokikaciga
    13.7k
    Jos ce on i zaigrat :lol:
  • skener
    8.1k
    Tek su nakon 20.30 uspjeli se pokrenuti te bi iza 22.30 trebali stići u Grad na Dravi.
  • veselko tenžera
    8k
    Utakmica sutra je poklon kluba nama navijačima i hvala svima u klubu na tome. Da se razumijemo, mi smo Dinamo, trofej se računa i ako izostane, to kvari cijelu priču.

Čekamo finale kupa s prvenstvom u džepu što kod nas nije rijetka pojava. Razlika je što je pogled u budućnost obećavajući kao nikad. Stadion će biti gotov u toku sljedeće sezone, uprava je nakon pustih godina konačno na mjestu, a ekipa je selektirana za godine dominacije. S užitkom čekamo prijelazni rok i dodatno ojačavanje.

Teren će sutra biti zanimljiv, Rijeka je dobar protivnik. Ono što s nestrpljenjem čekam je ono što će biti na tribinama. Praktički generalna proba za Kranjčevićevu, nekoliko tisuća naših na akustičnom stadionu. Ne mogu dočekati da 'Dinamo ale' iz 4-5 tisuća grla krene bujati u valovima :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.