• Jurki
    24.7k
    rastrgana igra obje ekipe. Arsenal previse jebe loptu i zele se usetati u gol. Ne znam al sam videl jedan šut izvan 16 metara.
    Tottenham se vjerojatno spasil ovim porazom čekičara.
    Mislim da je prvenstvo gotovo, Arsenal bu doma dobil Burnlyija i idu zadnje kolo kod Crystal Palacea koji bu sigurno odmaral gro prve ekipe za finale konf lige.
  • NORTE
    24.1k
    Aek prvak Grčke, Jagušić ukupno 18 minuta na travnjaku u derbiju.
  • Sibirski plavac
    8.7k

Koji likovi... Ovi bi vjerojatno kao i oni Chelsea Croatia išli na jug da ždrijeb spoji Arsenal i Dinamo.
  • KtcGoat
    4.6k
    Milan nije zabio gol vise od mjesec dana(6.4), trenutno gube 2-0 od Atalante. Mogli bi popusit europu skorz ako ovako nastave, ne samo Ligu Prvaka.
  • NerminB
    1.3k
    Koliko je real los kad ih trpaju rashford i ferran.
  • NitkoBitan
    36.5k
    Mogli bi popusit europu skorz ako ovako nastave, ne samo Ligu Prvaka.KtcGoat

Ako se Modricu igra Liga prvaka nek se vrati u Dinamo.
  • ZG plavi 01
    209
    nemoguce. Atalanta ima 9 bodova manje od njih s ovom pobjedom, imaju 2 utakmice do kraja. Sigurno su sesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.