• ksapi
    7.9k
    Malo da se pohvalim i na ovoj temi.. Moj kvartovski rukometni klub Odema Dugave ušao je u drugi rang hrvatskog rukometa.
    Najveći uspjeh dugavljanskog momčadskog sporta u povijesti! :cool:

IMG-9287.jpg
  • Tom Hanks
    5.2k
    Kakve ti gluposti drobiš kao da tamo itko ima izbora.Svi rade kako im se kaže
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    @ksapičestitam od srca buraz . Ovdje se prati rukomet odmah uz nogomet . I naše cure iz moga gradića su ušle među 4 i igraju polufinale u prvenstvu danske ,ženski rukomet
  • blueslavonija
    291
    čuj lika zove se tom hanks....ajd da ti objasnim koje ti gluposti lupaš.
    Chimaev je trenirao kadyroveve sinove, ovaj bio na njegovom vjenčanju, darovao mu AMG-a , Maybach, xy puta javno rekao da mu je kadyrov utjecao na karijeru (?!?) ...kao švedska valjda nije ?? javno branio rusku agresiju na ukrajinu . Čečenska emigracija tvrdi da je chimaev prije bio povezan s islamističkom propagandom na internetu, a kasnije postao dio karyrovskog sustava tj. pomilovan . valjda je popušio patuljku i trenirao mu sinove. čovjek je smeće hodajuće. a ovo što ti tvrdiš odi reci čečenskoj emigraciji koja je naglo nabujala od veleizdaje ili ako uspiješ onim pobijenima koji su mu bili oporba. također, ako ne znaš malo istraži kako mu je otac poginuo i zašto. što se tiče stricklanda uopće ga ne simpatiziram ali ismijavati njegovo iskreno priznanje da je bio žrtva obiteljskog nasilja kao dijete može samo smeće od čovjeka. nije on običan čečen koji živi u čečeniji pa se boji za svoje sutra, on je potrčko i pušač od patuljka kadyrova. moj tom hanks nije ti bio loš film A man called Otto :)
  • Tom Hanks
    5.2k
    Popusio si ti gluposti i to žešće,ne znam odakle krenuti uopće
  • blueslavonija
    291
    hheeh nemoj šta zamjerit Tom. ja ga tako vidim jbt ga.
  • Tom Hanks
    5.2k
    Ja mogu razumjeti da ima ljudi kojima ne paše taj stil borbe,ali ovo šta ti pišeš ovdje je nešto skroz drugo.Pljuvanje vrijeđanje kao da je radio za bin ladena.
    Sean Strickland pljuje koga god stigne valjda svakodnevno pa nisam vidio da ti je to problem,pa kada mu se vrati onda je on žrtva.A na kraju krajeva sav taj trash talk je za priglupu masu na kojoj svi ti borci profitiraju jer stvori interes,pa tako njih dvoje konkretno se bez problema i rukuju i pozdrave u žaru borbe jer znaju da je to sve biznis.
    A šta se tiče ovog djela kako Chimaev nije u čečeniji to nije istina,gradi tamo dvoranu za djecu i ostale koji će htjeti trenirati i baviti se hrvanjem&MMA tako da je itekako prisutan tamo,uz to ima i obitelj i prijatelje gore isto pa ako misliš da može sve kako hoće bez da Kadyrov ista kaže varaš se
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Najveći uspjeh dugavljanskog momčadskog sporta u povijesti! :cool:ksapi

A Zelengajev “The Invincibles” prije desetak godina ko jebe.

Čestitke na prolazu, valjda nebuš u sukobu interesa ako Odema dode u ponudu kladionica :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.