• Jurki
    24.7k
    Nisu problem te naprave kaj god vec je bilo, problem je u tome kaj na stadion moze uci ocito tko, kak i kad hoce.
  • Mlađi referent
    15.4k
    problem je u tome kaj na stadion moze uci ocito tko, kak i kad hoce.Jurki

Pa to znamo još otkad je Drpić kresnuo Nives na centru stadiona, šta
  • NerminB
    1.3k

Nadmocniji suparnik u svakom pogledu.
  • Zagreb1992
    3.4k

Za to mora odgovarati osiguranje na stadionu
  • superhik
    12.5k
    Općenito mi te novopečene gluposti na ultras sceni idu na živce. Ajmo si sad hakirati društvene mreže i postavljati bombe na stadion pa da ličimo na Belfast
  • don
    19.6k
    aktivirale su se svega 2 naprave na tribini, bilo ih je dosta više. Da su se aktivirale ostale bilo bi dosta veće sranje, mogući i požar na tribini.
  • Crusades
    23.7k
    Ajmo si sad hakirati društvene mrežesuperhik

Ovo su napravili nekoliko puta 2010-ih ako se ne varam. U njihovom stilu.
  • superhik
    12.5k
    ma idiotizam. Priznajem samo tribinu i ulicu
  • Boycie
    4k
    8 komada su dan prije postavili dole, samo su se 2 aktivirale. Bilo ih je jos na tribini. Dakle samo igrom slucaja je izbjegnuto veliko sranje.
    Mislim da se vise ne treba dvoumiti ni sekunde sa kim imamo posla. Isfrustrirana navijacka kodeksna nula koja je doslovno pokusala izvrsiti teroristicki napad na nasem stadionu.
  • Fan
    2.2k
    Ljudi se prilagođavaju tribini, a ne obrnuto.
    Ne pada mi napamet furati klinca na utakmicu ovakvih tenzija i rizika, a posebno ne na sjever.
    Malac me je dva dana molio da ide samnom, jednostavno sam mu morao objasniti zašto ne može ići koliko god ga to pogodilo.
    superhik

Ovdje se, nakon malo razmišljanja, moram složit s tobom.
    Žao mi je naravno što je tako da se time praktički oduzima pravo nekima na dolazak na stadionu (ne doslovno naravno, ali u smislu "bolje nemoj dolazit ako ne možeš podnijeti xy" jer ponavljam, i na zapadu se to čuje), ali kad bi bar postajao način takvima (nama) unaprijed javiti da će bit takva atmosfera pa da onda, jbg, ne dolazimo, jer realno, ne sjećam se kad je zadbji put na derbiju bilo tako.
  • Droljo
    27.5k
    Šta je bilo na sjeveru gore? Nisam uhvatio.
  • tom
    336
    Trebalo ti je javit kakva ce atmosfera bit na utakmici s tovarima i to nakon događaja koji su bili toliko javni da su bili po medijima? Urnebesno
  • Schpatz
    1.2k
    Ne kuzim pojedine upise? O kakvoj atmosferi se trenutno prica pa da su neki upisi da se "ide pucat u Ukrajinu ako se nekome puca" pa sve do da se mozda na neki nacin javi kakva ce atmosfera bit pa da se ne dolazi?
    Kaj su se dogodili neki neredi koje nisam pokupio ko onda na 1.5.? Kaj se tocno dogodilo da se ovdje toliko histerizira oko atmosfere? Zbog par baklji i topovskih?

Otkad smo postali tak osjetljivi, posebice u derbijima? Kaj se dogada? Ne kuzim.

Mislim, topovski, neki jesu, neki nisu za njih ali da se bas toliko negativno potice atmosfera na stadionu jucer je mucno za citat od strane dinamovih navijaca kad je atmosfera bila jedna od boljih u zadnjim derbijima. I kad je bas ali bas posteno grmilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.