• ElDorado
    10.9k
    Ne kuzim od kud spika da mu je mali radius kretanja. Lik je bio svugdje na terenu, stalno trazi loptu i otvara se. Njegov ulazak nas je potpuno stabilizirao.
  • scooniepenn
    6.8k
    Bas i ja se svaki put preispitujem oko Bennacerovog kretanja i mislim si jesam li ja slijep ili lud. Covjek pokriva cijeli teren, uvijek je tamo gdje treba biti, a pregled igre mu je spektakularan. Cim je on usao mi smo imali jos dvostruko bolju kontrolu zbivanja na terenu. Klasa samo takva.
  • Mali Zeus
    20.6k
    Rolls Royce od igrača.
  • Sync
    91
    Može neki komentar?
  • Droljo
    27.5k
    Ljudi. Mi dišemo dinamo gdje nam takva klasa ulazi u drugom poluvremenu. Enter
  • Jos-Optimus
    10.5k
    daj odi jos 2 mjeseca unazad pa provjeri tko je sve pisao. Nije čovjek napisao da ne valja, pa nitko normalan to ne misli. Zna se da je klasa. Ali isto tako znamo da nije imao utjecaja na našu titulu, tj. imao je najviše tako što je umjesto njega ušao i proigrao Stojković. Bennacer je igračina. Ali, treba li mu dati, sta ja znam, 2-3 milje plaće, ako bi i na to pristao? I zamisli da se ozljedi, a vjerovatno hoće, šta onda?
  • DerHerrKool
    749
    Možda dogovorit plaćanje za odigrane minute il nekaj takvo.
  • Dadox
    1.4k
    zasto bi na to pristao ako može drugdje dobiti fiksni ugovor bez takvih klauzula bar višestruko veći.Saudijska Arabija je raj za takve
  • DerHerrKool
    749
    Možda mu se ne ide tamo, nego bi, recimo, htio igrat ligu prvaka. Možda mu novci nisu najbitnija stvar u karijeri.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Poseban kuriozitet je Ismael Bennacer koji je na terenu proveo 38 minuta, ali je bio najaktivniji igrač svoje momčadi u posjedu. Naime, bio je uključen u najviše napadačkih akcija svoje momčadi (13) uz Brunu Godu.
  • mlinchica
    5.9k
    uz Brunu Godu.Efes Pilsen
    Kaj je i Goda na 13?! :grin:
    Joj, odvrtio je tam lijevo nekog i probio naprijed pa onaj ubačaj za Gabija, mislim?
    Tu su bili uzdasi na tribini.

A Bennijev onaj šut na gol je bio čini se ful jak jer je Silić bio na njoj ali mu je probilo ruku. Šteta da je završila na prečki.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Je, bio je dobar Goda jucer u oba smjera. Steta ranog zutog, ali je odradio bez greske.

Udarac stvarno vrhunski, sad se vec skupio fin uzorak. Steta sto na kraju barem Belji nije pomoglo u lovu na rekord
  • by-tor
    522
    Možda kad bi se mogla produljiti posudba za još jednu sezonu po istim uvjetima, to bi bilo vrhunski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.