• Pacho
    16.6k
    Sad cekamo da se prebroje ulasci u zadnju trecinu pa da saznamo tko je pobjednik. Kao u izbornim vecerima.
  • Nogo
    10.8k
    Ovo danas s pola snage. Baš smo ih lijepo što se kaže odradili.
    Ajmo sada osvojiti i kup jer ova sezona je samo naša!
    Bravo Dinamo!
  • mlinchica
    5.9k
    Ovo ja zovem derbi!!!
    Kaj je ovo bilo danas… Trebat će mi da se slegnu emocije i mozak…
    Ali ljudi, kakav Radeljić, Marko Zebić, Marko Zebiiiić!
    Kakva tekma klinca..
    Kakve tribine
    I ZD 1,2,3 su položili s odličnim danas, nosili su zapad :strong:

Čuvajte se i pazite
    m
    :hearts:
  • FazeN
    6.4k
    Ovo je ono što volim vidjeti, obozavam!!!
    Nakon utakmice jedan od najiskusnijih igrača Hajduka kao da smo mu uzeli dušu iz tijela, oči u prazno i priznanje da je Dinamo bolji!!
    SAMO TI DINAMOOOOOOO
  • Crni86
    21.3k
    Necija glava za osiguranje na stadionu danas mora past.
  • Benedikt
    43
    Jesu li točne informacije da su južnjaci zapalili naš transparent? Ako je tako mislim da imaju nekog svog zaposlenog na stadionu. Sad pitanje je radi li to krtica iz financijske koristi ili uvjerenja..
  • Archangel
    74
    Ako osvojimo kup pomažemo Hajduku.. ne znam jel to dobra ideja
  • puxigadjurdja
    2.9k

Dajemo im priliku da dva puta ispadnu od nekih anonimusa. Sounds good to me.
  • Xpert1992
    613

Ma treba sve osvojit, da bude i prvenstvo u pikulanju pored korner zastavica, i to treba uzet. Jebes njih, gledamo sebe.
  • ElDorado
    10.9k
    Kakva je igracina Bennacer. Sve se posložilo kad je ušao. Koliko se lik nudi, kreće, kakva tehnika. U 11 protiv Rijeke. Treba biti pragmatičan ostao ili otišao
  • FrodoJePurger
    603
    Izašao članak u indexu likova koji su palili
  • Filip B
    306
    Nogometno savrseno pametno za ono kaj nam slijedi, bez ozljedenih, bez nervoze, bez umora.
  • hb1
    647
    Bez 2 glavna stopera koja su igrala cijelu sezonu i koja su opasna imena, dobiješ najveci derbi lige 2:0 bez gotovo ijedne greške obrane, ovaj podatak govori dosta.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Ima li netko slike svih poruke koje su danas bile?
  • Salva
    3k
    Ako je tako mislim da imaju nekog svog zaposlenog na stadionu. Sad pitanje je radi li to krtica iz financijske koristi ili uvjerenja..Benedikt

Stadion ima previše “rupa” na koji svatko moze uci neprimjetno dan, dva, 5 ili 50 prije utakmice.

A zar vi mislite da zastitari ne rade svoj posao, ili cak i nasi ljudi s tribine?

Ostavili su naprave koje su aktivirane s druge lokacije, tako su ih kamuflirali da je jednostavno to bilo nemoguce pronaci.

Partizanska akcija, klasicna. Dobra ili ne, svakome na razmisljanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.