• Jurki
    24.7k
    još uvijek ima onih koji su online očito samo da maze tovareBlueNinja

https://streamable.com/5cz91m

S guštom.
    Koji car :rofl:
  • Zoran
    597
    Sjever dolje-imam kartu viška… prosim privat poruka
  • Dinamovapriča
    818
    Ima još ulaznica za finale kupa C1 SEKTOR!

Najbrži samo…
  • Hnlovac
    5.3k
    S brojkom od 21 942 gledatelja, imamo najbolje posjećen derbi od 12.7.2015.

Čestitke svima
  • BlueNinja
    265
    Dosadno je kad nemamo nešto za brojati tako da od danas brojimo i koncert 40 godina Bad Blue Boysa :wink:

Kao i ostalo, kome ne paše u postavkama na kraju nek slobodno isključi prikaz koncerta
  • jedan u nizu
    18k
    Neshvatljivo mi je da je jucer bilo 22k ljudi, a na Varazdinu 7500 manje.

A razlika je bila sta? pola SG?

Razumijem da je nesto veci dio godisnjaka preskocio Varazdin nego Hajduk, ali bas da je tako ne znam, Varazdin je bio maltene proslava titule i bilo je krcato skoro kao jucer.

Zapravo ovo od jucer ne vjerujem nimalo da su brojaci brojali, nego da je to neka procjena ili ''izdani'' broj.
  • tigric
    1.1k
    ma ono jucer sigurno izdani broj, nisu sigurno brojaci odjednom postali savrseni
  • Borovljanin
    596

Možda su bili puno stroži oko propuštanja ljudi bez očitavanja karata? Tko zna.

Na primjer, kada sam išao na Varaždin, točno ispred mene je ulazila obitelj od njih valjda 7 članova. Tata je pet minuta na mobitelu tražio karte, očitali su mu jednu i sve ih pustili na tribinu da se ne troši vrijeme. Takvo nešto valjda ne prolazi na derbiju
  • Boycie
    4k
    Samo da primjetim nakon dugo vremena zapad dole sjedilo se i na prolazima.

Zapad gore pak, ako nisam zabrijao, prvi put popunjen i donji dio bez stolica, koji nije ni u prodaji?

Jako puno klinaca uslo besplatno sa pratnjom, frend je rekorder koji ih je 6 na kartu provukao.
  • Sajla
    20.1k
    Samo da primjetim nakon dugo vremena zapad dole sjedilo se i na prolazima.Boycie

Sjedili su ljudi nedaleko.mene na štengama i na Varaždinu. Možda manje nego jučer, ali bilo ih je dosta
  • SAS1987
    20.1k
    Zapad gore pak, ako nisam zabrijao, prvi put popunjen i donji dio bez stolicaBoycie

Zapad stajanje :lol: Ljudi su se jednostavno prebacili sa djela gdje su stolice na taj donji dio, vidjelo se to po rupama na preostatku tribine.
  • Boycie
    4k
    Sve u svemu to je tu negdje, u 20 deka...10.154

https://i.postimg.cc/bw8hNHtS/Screenshot-20260510-200040.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.