• Carmichael
    587
    Ove priče o tome da Livaković ne ostaje iz razloga što se mora platit odšteta za njega su smiješne.

Samo na temelju nekih bodova koje će njegove obrane donijet u Europi, taj transfer se može već isplatit u jednoj sezoni.

Drugo, ne znam jesmo li mi Dinamo il Hajduk, pa da moramo dovodit igrača besplatno, a ne transferom.

Provjeren igrač (usto i startni reprezentativac) koji pokriva možda najbitniju poziciju na terenu, za kojeg si siguran da ga imaš sljedećih nekoliko godina, pa ćemo se natezat za 500k/1m?

I najlošiji SD bi ovdje donio dobru odluku, siguran sam da će i Boban.
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Prema mojim saznanjima nemamo velike šanse za zadržati Livakovica bliže smo ne nego da…. Slažem se da za Livija da bi se moglo približiti nečemu da ostane s obzirom na druge ponude koje ima, pod uvjetom da Fener ga ne želi (u šta nismo sigurni s obzirom na situaciju s Edersonom, pa novi trener i sve….). Problem je dati dugoročni ugovor i sigurnost koju on želi, on želi zadnji golmanski ugovor…. To znaci da on želi vjv minimalno 4 godine i da bude starter i veliku placu, a to sve skupa onda postaje potencijalni teret….. Ne znam razumijem i Dinamo i Livija, ako ne mislim da se može dosta uštedjeti, a napraviti mali downgrade…

Mislim nama će u ovom transfernom roku najveći problem biti HNL, dosta je siromašno po mom mišljenju… Ne vidim bas neke igrače za Dinamo, bar ne u ovakvoj situaciji niti talenta koji je ono 100%. Subotic je po meni najbliži, ali to je Lokomotiva…. Očekujem da će općenito dosta HNL klubova ići na remont jer izuzev Varaždina, ne vidim nekoga ko može reci da je zadovoljan s time kako mu je ekipa igrala. S time da kada gledam tu ekipu Varaždina, tu je jako puno solidnih igrača koji bi mogli biti prodani diljem europe, a nisu po meni bas za Dinamo… Ok, Rijeka u Europi i tjt…
  • Paggini
    81.9k
    znaci da on želi vjv minimalno 4 godine i da bude starter i veliku placu,vlatkomarkovic

Znači da on želi minimum minimuma kojeg zaslužuje s obzirom na to tko je i što je

Ako je nama problem dati dobru plaću golmanu reprezentacije i golmanu koji je Dinamo iščupao nestvaran broj puta, i dati mu ugovor na 4 godine dok ima 30 godina, u to stvarno ne mogu vjerovati. To mi je nezamislivo, pogotovo jer smo McKenni dali 4 godine ugovor i dobru plaću, pa ne vidim zašto Liviju isto ne bismo dali.
  • vlatkomarkovic
    3.5k

A gle u globali se slažem, ali s druge strane, potrga li se je sranje i blokira to razvoj ikakavog klinca na 4 godine…. Ne znam po meni sto god Zvone odluci ja ću se složiti, on ima najbolji uvid….
  • rokikaciga
    13.6k
    Ne vidim kak ce neki klinac iznjedrit da bude bolji od Livija u sljedece 4 godine, Znuderl ukljucujuci.
  • vlatkomarkovic
    3.5k

Iskreno i ja sumnjam, ali ono kažem, ak Zvone to odluci podržati ću ga.
  • Paggini
    81.9k
    ali s druge strane, potrga li se je sranje i blokira to razvoj ikakavog klinca na 4 godine…vlatkomarkovic

A ovo se doslovno može reći za bilo kojeg igrača, a s tim da se radi o golmanu, koji se ne ozlijeđuju toliko ozbiljno osim ako si koljeno od @rokikaciga ili leđa od Neve
  • DiddyGuela
    5.9k
    Mislim da je golmanska pozicija opcenito jedina pozicija na kojoj ne bi trebali razmisljati o razvoju nekog XY klinca.Mislim da je to gubitak vremena a rizik je ogroman. Znaci daj mi iskusnjaru, provjerenu kvalitetu i da smo mirni. A golmane neka razvijaju klubovi kojima "jedna obrana" ne ovisi o plasmanu u neko Europsko natjecanje. Prema tome daj Livija bez razmisljana, dozivotni ugovor tj. ugovor po njegovi uvjetima!
  • Dudu
    3k
    Po meni:

KUPNJA: Livaković, stoper pojačanje (*odlazak Dominguez), vezni pojačanje, vezni potencijal, krilo pojačanje
    Besplatno iz HNL-a: Radeljić, Pršir, Puljić

Prodaja (Nevistić, Dominguez*, Soldo, Hoxha, Villar, Cordoba)
    Istek ugovora (Zagorac, Perić, KTC, Gabriel, Bennacer) - ovo olakšava plaće oko 3 milijuna eura :yikes:
    Poklonit/sporazumni: Mmaee
  • fakin
    4k
    Napisao sam prije mjesec dana, pisem opet. Apsolutni prioritet u prijelaznom roku mora biti dolazak Livakovica.
    Najvise novaca koje planiramo potrositi moramo na njega.
    Nismo u minusima, nismo u blokadama, imamo para, treba gospodariti odgovorno, ali moramo maksimalan ugovor ponuditi Livakovicu. Bez njega tesko cemo ikakav rezultat u Europi ostvariti.
  • CastAway1986
    5.6k
    Prema medijskim natpisima Brighton prati Belju i Vipotnika..Nekako imam osjecaj da Šemper moze zamjeniti Livakovica iako nisu ista razina to definitivno ali kako zamjeniti Belju ako ode i s kim?
  • Nogo
    10.8k

Mierez po 17.put :rofl:
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    Daj mi Miereza, treća sreća valjda! xD
  • GOAT
    6.4k
    Mierez, Orsic i Ivanusec glasine svako ljeto

simpsons-walkinandout.gif
  • Jurki
    24.6k
    Mierez ok prije godinu dvije.. al mislim da ga je sjebalo to kaj mu je vec sad uslo prevec pustinjskog pijeska tj eura/dolara u motor.
    Ostal bu samo vjecita zelja Zone i tjt. 28 godina.. trazi dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.