• Sibirski plavac
    8.7k

Navijam u tim finalima za sve koji su navedeni drugi po redu
  • mlinchica
    5.8k
    mamo finala:
    Arsenal-Psg
    Aston Villa-Freiburg
    Rayo Vallecano-Crystal Palace
    KtcGoat

Sva tri idu u eng.
    Nakon toga će opet krenut ludiona sa it’s coming home na SP ali …
    naletit će na Zlatkove trupe. :wink:

A Emery… kaj reći, još jedna slijedi.
  • ZG plavi 01
    202
    ne znam koliko su zasluzili nakon sto su onako odvratno pustili Tottenhamu pobjedu neki dan. Da ti prvi put zapucas na gol u 70oj minuti doma pred svojim gledateljima, a navijaci ti zvizde. Totalna bolikurcina da bi zidovi ostali u ligi. Da su se bar malo potrudili.
  • din
    1.3k
    kakve veze sad ima liga s ovim. Osim to da su namjerno išli rotirati i odmoriti glavne igrače. Priliku su dobili zamjene koje su pokazale da nisu klasa za klub koji je praktički osigurao LP. Naravno da će rotirati kad im je fokus EL kad su već tako daleko došli. I NF je rotirao protiv Chelsea pa su ih rezerve pojele. Samo što su oni prošli s ozljedom Gibbs-Whitea nakon što je ušao drugo poluvrijeme. Nešto se pita i spurse koji naravno žele ostati u ligi.
  • Crni86
    21.3k
    “Dodatno je odjeknula objava španjolskog novinara Miguela Serrana, koji tvrdi da su pojedini igrači Real Madrida tijekom utakmica na klupi vrijeđali trenera Alvara Arbelou dok su rukama prekrivali usta. Navodno su ga čak nazivali 'čunjem', nakon čega ih je Arbeloa prestao koristiti.”

Ovo je gore od djecjeg vrtica. Mislim krivac za ovo je Perez jer je dao otkaz Alonsu koji je htio uvest red u svlacionicu pa je postavio trenera koji nema dana iskustva u radu sa seniorskim igracima pa je ocito mislio da ce ga lakse kontrolirat i podilazit igracima. Bas me zanima oce li se zatrest Perezova stolica.
  • Jaro
    12k
    ja kad procitam bilo kaj u vezi Reala zadnjh dana
    tenor.gif
    tenor.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.