• Paggini
    81.8k
    Dobro sta se dogodilo u Realu, meni je Zona jedini izvor informacija
  • GOAT
    6.4k
    Dobro sta se dogodilo u RealuPaggini

A TEK STO CE BITI!
    HHu6gevXMAQUSQa?format=jpg&name=large

Bez zajebancije poceli su im se stvarati klanovi u svlačionici zbog otkaza Alonsu. Mbappe i Tchouameni su bili za njega a ostali protiv.

Arbeloa se posvadao sa 5-6 prvotimaca, Jude i Mbappe imaju beef, Rudiger i Carreras također, a highlight je da su se Fede i Tchouameni popickali oko starta na treningu i zavrsilo je sa Valverdeom na sivanju i na kratko je izgubio pamćenje. Real sad vrši neke disciplinske postupke protiv njih dvojice.

Keeping up with the Galacticos
  • Crni86
    21.3k
    a ceballos nakon sta je ispao iz svih planova vjerojatno sve te informacije deala u novine

Ugl cirkus kolorado kak je kolega napiso
  • Dzoni
    5.4k
    Samo još Mourinho fali ovome, Netflix scenaristi bi prodali mamu za takav scenarij kao u Realu iduće sezone
  • Droljo
    27.4k
    Mou bi ih razneso i doveo u red za tri dana...
  • mlinchica
    5.8k
    Mou kroz vrata svlačionice bi bio šlag na tortu. :lol:
    Kaj nije bila frka i u njegovom prvom mandatu tamo?
    Casillas je dojavljivao medijima ili tak nekaj.. pa neka frka s Ozilom..
  • GOAT
    6.4k
    ceballosCrni86

Najjaci lik ikad, 5 puta ga tjeraju iz kluba i on 6 puta kaze da ce ostati i onda se nade iznenaden sto ne igra
  • prefontaine
    8.5k
    Umjesto da kao naš Perić uopće ne dolazi na treninge a za vrijeme utakmica nije niti na stadionu, ovaj Ceballos baš glumi idiota.
  • dzis
    1.4k
    Kakav klub pun cnih jazavaca. Da se ovakve stvari dogadaju na ovakvom nivou..show
  • NerminB
    1.3k
    Fnc ovaj vikend iz zadra seli u madrid
  • pjetlić
    283
    Nema tamo vise nikoga da šamara, sve puno nekih zvijezda, nigdje igrača.
    Navijam za Real od valjda 1. razreda i daleko mi je #1 ino klub, ali sta su napravili ove sezone je sramota.
    Viniciusa je trebalo odavno potjerat, pola ekipe su neki kvazi nogometasi koji se bave svime osim nogometom, trenere su pretvorili u neke sporedne likove, dno dna.
  • Mr Anderson
    18.9k
    Ciganski klub, pa je logično i cigansko ponašanje igrača.
  • Jos-Optimus
    10.5k
    Real mi je, još od Šukera, bio draži od Barce. Ovaj današnji Real mi je ljigav i odvratan, nakupina egotripera i bezobraznih zvjezdica. Sve je bilo jasno kad je maknuo Alonsa, a čovjek pokušao uvesti reda
  • deda
    45.2k
    Bravo Villansi, ajde konačno uzet pokal nakon 44 godine. :clap:
  • KtcGoat
    4.5k
    Imamo finala:
    Arsenal-Psg
    Aston Villa-Freiburg
    Rayo Vallecano-Crystal Palace

Znaci imamo 3 engleska premierligasa.
    Osobno navijam da popuse najmanje 2 finala, ne da mi se slusat njihova izdrkavanja u protivnom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.