• Dudu 9
    1k
    Tu brojku sam napisao sam primjera radi, poanta je da ako postoji klub koji je spreman platiti Livija više od nas, a u zadnje vrijeme se piše kako je dosta klubova interserira za njega, onda smo mi tu nemoćni.

Što se tiče prodaje Belje, njegov ostanak nije ništa manji prioritet od ostanka Livakovića, ako mislimo ući u LP i tamo biti konkurentni.
    Takvog golgetera nećemo lako zamjeniti.
  • Paggini
    81.7k
    a u zadnje vrijeme se piše kako s dosta klubova interserira za njega, onda smo mi tu nemoćni.Dudu 9

Pa ja gledam nekom zdravom logikom da ako poslije SP 2022, kad je imao 4 godine manje i kad je bio poznatiji puno više, jedva smo nagrecali 6.5 milijuna za prvog golmana brončane repke i prvog golmana ekipe koja je igrala ozbiljnu ulogu u europskim natjecanjima.

Nekako sumnjam da sad, 4 godine nakon toga, da će se postići ista cifra, pogotovo gledajući u obzir da ga se Fener želi riješiti, da se tamo nije proslavio, da je i stariji 4 godine. Zato mislim da je 3-4 milijuna realna cijena.
  • rokikaciga
    13.5k
    Uostalom koliko ja znam Fener nam jos nije isplatio sve rate za Livija. Nek im to oprostimo, 3 milje i nek se lupe u guzicu. Imamo, po meni, top 10 golmana svijeta za sicu sljedecih min 5 godina
  • Orc123
    15.7k
    Sto bi vi kad bi morali birati, odlazak Belje za cca 15+ milja i ostanak Livija za cca 3mil eura ili ostanak Belje a odlazak Livija.....meni lako odluciti, definitivno ostanak Livija, ali sto vi mislite? :wink:
  • Dudu 9
    1k

Napisao sam i ja u prvom postu da mi je to čudno, ali nikad ne znaš, turski klošari koliko god ga se žele riješiti, žele i zaraditi na njemu . Sigurno će odugovlačiti dok god postoji i samo teoretska šansa da ga neki bogatiji klub od nas kupi.
    Sjeti se sapunice oko Zajca, njega su isto otpisali. mi smo bili jedina opcija pa su cijelo ljeto odugovlačili.

Ja sam se već mentalno pripremio na gledanje reprize.
  • mlinchica
    5.8k
    Jedva čekam da krenu ankete po medijima i prenošenje mišljenja Dinamovih navijača s dm…
    “Dinamovi navijači podijeljeni”
    “Ostaviti ljubimca Livakovića i prodati Belju”
    “Treba li Dinamo prodati najboljeg napadača radi ostanka golmana koji spašava karijeru”…
    Pa dva rova na Zoni..

Zakaj on mora u razgovoru s novinarom sad spominjat prodaju Belje i poželjnu cifru, koju bi onda klub prebacio na njegovog igrača?!
    Pa nemreš tuđe igrače “prodavat” tak po medijima.
    Di je onaj kodeks više.
    Ja bih to sve tužila. :lol:

Oba ostaju.
  • CerealKiller
    344
    Za 15 milja bi sigurno pustio Belju ali realno Belju bi teze zamjenili nego Livija. Kvalitetan golman se moze naci za milju ili dvije, ne bas na njegovoj razini ali blizu ( Zelenika, Šemper ) a napadaca poput Belje moras platiti masno.
  • Paggini
    81.7k
    meni lako odlucitiOrc123

Nisam ni mislio da ćeš reći da je komplicirana odluka i da zahtjeva razmišljanje :lol:
  • ElDorado
    10.8k
    Prodaja Belje ovo ljeto ruši ti cijelu koncepciju. Nema šanse.
  • Vučko53
    315

Koliko vi precjenjujete Zeleniku i slicne je meni nevjerojatno.
    Livakovic je elitni shot stopper. Da je roden 10 godina ranije, bio bi priznat kao jedan od 3-4 najbolja svjetska golmana svog doba. Zelenika je ove godine u HNLu popio bar 6-7 cistih golova na svoje smijesne greske. O iskustvu i znacaju koje u svlacionicu donosi jedan Livakovic s jedne i Zelenika ili slicni s druge strane da ne pricam.
  • Mr Anderson
    18.9k
    Nisam za prodaju Belje za 15 milja da bi onda od toga potrošili nekoliko milja na Livija, a trebaš iskracati barem 5 milja da bi doveo napadača koji će trpati ko Beljo. Znači izgubiš prvog strijelca za 15 milja i onda potrošiš 9-10 milja za golmana i napadača koji možda neće biti ono što trebamo ili će mu trebati duže za prilagodbu. A gdje su još pojačanja za ostale deficitarne pozicije? Belju ne bi nikako sad prodavao. Bolje prodati Domingueza i Valinčića ako nam treba lova za Livija.
  • scooniepenn
    6.8k

Tako sam i ja shvatio. Ako je nama Fener još nešto ostao dužan, a Livi želi ostati mislim da je formula tu. Prebiti nenaplaćena potraživanja, pokriti razliku do ukupno 3 ili 3.5 milje i to je to. Livi to debelo vrijedi i tržišno, a nama je Livi zlato. Takav golman je jamstvo svih naših budućih ambicija i oko toga se valjda cijeli forum slaže.
  • scooniepenn
    6.8k
    Ako bih gledao po linijama nama su prioriteti Livi, McKenna, Mišić, Stojke i Beljo. Dakle, to je kralježnica, okosnica, koju trebamo zadržati za ispunjenje ambicije ulaska u Ligu prvaka. Samim time, stavljati u jednadžbu prodaju Belje da bi se zadržalo Livija je meni besmisleno.
  • Droljo
    27.4k
    Pa taman da je to i 6M€,DiddyGuela

Da damo isto za koliko smo ga prodali (mlađeg) istom tom klubu? Mislim da ne.
  • DinoLeonix
    2.1k

Slažem se kolega. S tim da bih dodao još jednog igrača na taj popis a to je Zajc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.