• skener
    8.1k
    Dobro, postoji li bilo kakva opcija da Livaković ostane u Dinamu?

- Livaković je za Dinamo spreman napraviti ustupak, kao što je uostalom već i napravio. Ali ne može nagovoriti Fener da ga pusti bez odštete. Ili za neku mizeriju, kad imaju za njega mnogo veće ponude. Iskreno, mnogi klubovi zovu, zanimaju se za Dominika, on je vratar u najboljim godinama. Ide na Svjetsko prvenstvo, brani super u Dinamu... Ali iskreno, nismo još ništa konkretno pričali, sam mi je rekao da čekamo da završi prvenstvo, da Dinamo uzme i Kup ako može. Onda on i ja sjedamo u avion i krećemo u Istanbul na razgovor s Turcima. Nakon tog razgovora bit ćemo pametniji kad se radi o Dinamu. Jer Dinamo je također u čekaonici.

Nego, može li Livaković raskinuti ugovor na svoju štetu u Feneru, zaboraviti tih 5 milijuna eura koliko bi dobio plaću za ove dvije godine do isteka ugovora?

- To nema nikakve veze. Može on raskinuti ugovor na svoju štetu, ali Fener se neće odreći transfera, odštete koju može dobiti. Jer prodajom Fener zarađuje na njegovoj plaći i na odšteti. Tu je sve jasno.

Znači, ako Dinamo ne plati odštetu, Livaković ne ostaje u Maksimiru?

- Naravno, ne ostaje! Turci to nikako neće prihvatiti. Tako ne može. Bez odštete Feneru nemoguće je napraviti posao. S tim da me nitko iz Dinama još nije nazvao i kazao da ne bi platili odštetu. Mislim da je još malo rano. Držim da u Maksimiru također čekaju kraj sezone, žele vidjeti koga će prodati. Možda će Modri prodati Belju, ako na njemu zarade, recimo, 15 milijuna eura. Onda će možda imati za odštetu kad je Livaković u pitanju, možda kažu da su spremni platiti 2,5 milijuna, idemo probati završiti transfer. Naravno, ni to ne treba biti dovoljno, ako neki klub ponudi 4, 5 ili 6 milijuna Feneru.

Livaković bi u Dinamu za pet godina zaradio pet milijuna eura, toliko može u Feneru za dvije. Je li mu to bitno?

- Nije. Ostanak u Dinamu znači da bi ostao doma, siguran si prvi vratar, isto tako i u reprezentaciji. Ostanak u Dinamu ima svoje benefite. Konačno, ne gubiš tih 5 milijuna eura, samo duže traje - zaključio je Bara.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/dinamo-livakovic-fenerbahce-odsteta-ponude-crystal-palace-genoa-torino-15706012
  • Droljo
    27.4k
    Znači kurčina. Niš od livija... :cry:
  • DiddyGuela
    5.9k
    Ne sviđa mi se to sto nemamo 3-4M € za golmana koji je provjerena klasa i zeli ostati kod nas vjerojatno do kraja karijere. Ne znam uopce sta ocekivati ako nemas 4M€ za reprezentativnog golmana... onda nek ti brani Nevistic jebiga.
  • Frizura Robija M
    114
    Kak znamo da nemamo? Kak uopće znamo koji su planovi oko golmanskog pitanja?
  • Dudu 9
    1k

Možda mi imamo 3-4, ali što ako netko nudi 7-8M€?
    Mada mi je čudno da sada ima toliko upita drugih klubova za Livakovića a ljetos je jedva uspio riješiti posudbu u Gironu.
  • ElDorado
    10.8k
    Besplatnog golmana sigurno ne možemo dobiti. Znači platiti Livija pod svaku cijenu i gotovo. I opet si u globalu nešto na njemu zaradio. Ne možeš nikom doći i reći čuj daj nam besplatno. Ali ako ponudiš neki otkup, a Livi veli samo Dinamo dolazi u obzir onda tu ima neke šanse.
  • Fan
    2.2k
    Znači kurčina. Niš od livija...Droljo

Nemoguće, tu postoji dosta ljudi koji tvrde da je to gotovo, ja tim ljudima vjerujem.
  • rioda
    15.7k
    Naravno da Bara forsira da to bude transfer, a ne neki raskid ugovora, ipak se tu smiješi puno veći postotak.
  • DiddyGuela
    5.9k

Jesi uopce procitao tekst? Ja vucem zakljucke iz teksta.

Konkretno iz ovog... " Možda će Modri prodati Belju, ako na njemu zarade, recimo, 15 milijuna eura. Onda će možda imati za odštetu kad je Livaković u pitanju, možda kažu da su spremni platiti 2,5 milijuna, idemo probati završiti transfer. Naravno, ni to ne treba biti dovoljno, ako neki klub ponudi 4, 5 ili 6 milijuna Feneru."

Ovdje se ne prica o nekim nerazumnim ciframa vec o vrlo realnim iznosima. Pa taman da je to i 6M€, pricamo o provjerenom golmanu, reprezentativcu, igracu koji je spreman napraviti ustupak po pitanju place u Dinamu. Livi mora biti prioritet u slaganju momcadi za novu sezonu.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k
    Nego, može li Livaković raskinuti ugovor na svoju štetu u Feneru, zaboraviti tih 5 milijuna eura koliko bi dobio plaću za ove dvije godine do isteka ugovora?

- To nema nikakve veze. Može on raskinuti ugovor na svoju štetu, ali Fener se neće odreći transfera, odštete koju može dobiti. Jer prodajom Fener zarađuje na njegovoj plaći i na odšteti. Tu je sve jasno.
    skener

ha ha ha, kakva budalastina, cuj prodajom zaradjuju na placi i na odsteti :rofl: mislim znam na sta se misli ali glupo zvuci
    znaci po njemu sad ima upita za 5 ili koliko vec milijuna (lani nije bilo), iako je pola sezone prosjedio na klupi dok jed drugi dio igrao u slabom hnl-u

ja sam siguran da Livi ostaje bez obzira sta ovaj prica
  • Niko1986
    6.5k
    Naravno da Bara forsira da to bude transfer, a ne neki raskid ugovorarioda

U ovom slučaju je vjerojatno 100 % do Fenera. Financijski fair play puno drugačije gleda na transfere i raskide ugovora pa vjerojatno zato inzistiraju na transferu.
  • GOAT
    6.4k
    forsira da to bude transfer, a ne neki raskid ugovora, ipak se tu smiješi puno veći postotak.rioda

Mislim da se veci postotak dobije ako predes u neki klub kao slobodan igrac jer se ipak nije nista potrosilo na transfer
  • ElDorado
    10.8k
    Budalasto je napisati stvarno da zarađuješ na plaći ako neko ode. Smanjuješ si trošak a ne da zarađuješ. To samo još tovari imaju tu formulu.
  • criticus
    7.6k
    Ja endiju vjerujem!
  • Paggini
    81.7k
    Pa ja jedino iz ovog iščitavam da ćemo trebati dati par miljki za Livija, što smo i znali. Ne vidim gdje ste vi iščitali da mi to ne želimo dati. Kažem, vjerojatno će nam plafon biti 3-4 milijuna, ako to ne prođe onda jbg, ali da očekujemo besplatno da dođe ili da sigurno ne dolazi ne znam po čemu ste zaključili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.