• ZG plavi 01
    207
    40 eura su karte za navijacke sektore za finale lige prvaka, tak da ono.
  • Kepec
    9.8k
    Već sad se ježim kakva bu to atmosfera za točno 2 tjedna. Ajme majko.
  • podravskimodrikibicPMK
    44
    jedna lagana generalna proba za Kranjcu :fire:
  • pešća
    1.4k
    Bit će moćno vidjet toliko Dinamovaca na gostovanju. Malo bi isforsirao i nošenje plavih majica zbog boljeg vizualnog dojma, da odmorimo malo od crne haha. A i da se razlikujemo od običnih casualaca i neutralaca da se ne bi prodavale priče kako nismo napunili ni pola stadiona.
  • Paggini
    81.9k
    da se ne bi prodavale priče kako nismo napunili ni pola stadiona.pešća

A brijem da se bude čulo koliko smo prodali stadiona :lol:
  • Dinamosaur
    3.2k
    jedna lagana generalna proba za Kranjcu :fire:podravskimodrikibicPMK

da, bit ce ludnica
    a sad zamisli kranjcu bez ovih hns karata po sredini
  • Frizura Robija M
    125
    šteta da usput nije obradio i temu financijskih nagrada u kupu pa bi naslov dodatno dobio na težini. Na zoni pojedinci naprave konkretnija istraživanja i analize stanja/problema od prosječnog novinara koji zapravo dosta površno nešto obrade, a većinom im se članci svode na komentiranje kakvo se može čuti u svakoj drugoj birtiji.
  • FazeN
    6.3k
    šteta da usput nije obradio i temu financijskih nagrada u kupu pa bi naslov dodatno dobio na težiniFrizura Robija M

Baš sam pisao neki "članak" tj objavu o toj temi I kad sam došao do ovog što si ti napisao ostao sam zgrožen..jedni Poljaci plaćaju bolesne cifre a nas HNS...
  • Zagreb1992
    3.4k
    Iz saveza se mitko nije ni oglasio očito povodom ocakcih cijena .a realno onaj tko im da 45 - 60 eura il koliko već za kartu nije baš čist u glavi ..Sve si više razmišljam i preskočiti gledanje SP kad vidim kakvi debili vode nogomet
  • NKDZ86
    8.2k
    vidio jučer da je ar napisala da na put u os ide 2000 rječana.
    nas će bit duplo više na tom putu vjerovatno
  • criticus
    7.6k
    vidio jučer da je ar napisala da na put u os ide 2000 rječana.
    nas će bit duplo više na tom putu vjerovatno
    NKDZ86

a budući da je samo navijačka tribina cca 3 tisuće, malo si i reka.
  • blue heart 72
    3.4k
    Žena od frenda jučer dobila od jednog lika iz županijskog nogometnog saveza mogućnost kupnje dvije ulaznica na B sektoru.
    Dobro da me frend pitao koja je to tribina, inače bi završili među Riječanima
  • ZG plavi 01
    207
    po meni je malo glupo raditi takve usporedbe jer nasa navijacka baza je iz cijele Hrvatske i imamo puno navijaca u Osijeku i okolici dok oni vuku 99 posto svoje baze iz nekih 300k ljudi. Mislim da je svakako super da ih dodje i 2k jer da je Belupo prosao doslo bi ih 500 i cijeli taj sektor bi bio prazan
  • Droljo
    27.5k
    cijeli taj sektor bi bio prazanZG plavi 01

Napunili bi mi. Ali u pravu si. Riječani su još super po brojnosti. U jednom Karlovcu (kad smo igrali drugu ligu sa njima) se skupi 500 ljudi jedva, nas dođe skoro toliko na gostovanje. Ima tih većih gradova gdje se nemre skupit ljudi za pola tribine. Čudno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.