• Praskaton
    5.9k
    ŠunjićuDrRatoljub

Uz ostanak Livakovića meni glavna želja ovaj prijelazni rok.Ta dva posla odradit i vrhunski,ne mora više ništa
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Ovo danas šta je objavljeno da je Livi potpisao sa Barom me baš razjebalo. Ne miriše mi na dobro nikako. Mada nemora ništa da znači. Ako treba neko ko je manga sa Turcima izaći na kraj to je onda Bara .
  • CastAway1986
    5.6k
    Jedvaj bi bio dobra domaca opcija ,prepun iskustva a sigurno mu ni cijena nebi bila visoka kao Kuzmicu kojeg se spominje..
    Neko je spomenuo Šunjica ,ja sam i za njega jer sumnjam da Jakića mozemo vratiti.
    Bogme kako mu ide ove sezone i koliko je imao ozljeda ni povratak Lovre Majera u skorije vrijeme vise nije nemoguć..
  • Dinamovapriča
    810
    Dinamo je zainteresiran za Jukhima Konoplju, 25-godišnjeg desnog beka Šahtara koji na kraju sezone ostaje bez kluba te bi kao slobodan igrač mogao preseliti svoje talente u Maksimirsku 128.

Na TM-u vrijedi pet milijuna eura, redovito igra, a igrao je i u Europi. Prema mojim informacijama, Dinamo je krenuo po njega. Sad, je li to maksimalno ozbiljno ili tek ispituju teren, to još ne znamo, ali činjenica je da je to ime iscurilo i to je jedna od Dinamovih želja za desnog beka. Čuo sam i da se na Tabinasa, koji je zimus došao iz Vukovara 1991, ne računa ozbiljno, dok bi mladi Mikić od sljedeće sezone trebao biti dio Dinama B.

-Germanijak podcast
  • Dzoni
    5.4k
    Čuo sam za njega, poprilično dobar bek, znam da igra za reprezentaciju. Jel ima on neku povijest ozljeda da nam je postao dostupan?
  • Paggini
    81.6k
    Ukrajinski bek, reprezentativac, 25 godina, dolazi iz Šahtara...

Ne može biti loše NIKAKO!
  • CastAway1986
    5.6k
    koliko znam istjece mu ugovor , konkurencija tamo mu je jako dobar brazilac
  • Keyser Soze
    19.1k
    Mihailičenko regen
  • KtcGoat
    4.5k
    Ukrajinski bek, reprezentativac, 25 godina, dolazi iz Šahtara...

Ne može biti loše NIKAKO!
    Paggini

Igrao protiv Real Madrida...
  • Crusades
    23.6k
    IgraoKtcGoat

Asistirao :wink:
  • GOAT
    6.3k
    KonopljuDinamovapriča

High press mu je vrlina
  • Sajla
    20k
    Konoplja? ma pušiona. jedino da je iz Indije.
    TM piše da pati od "unknown injury" već 15ak dana i da ga nema do kraja 6. mjeseca. pa kud baš pred istek ugovora, baš neobično! ;)
  • Masto
    1.3k
    Što se onda tabinas dovodilo na kraju jel se zna
  • OsamŠest
    7.3k
    Ono kad dočekuješ prijelazni rok bez stresa i sa zadovoljstvom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.