• Fatos Beqiraj
    1.7k
    a vjerovatno ce se prodat neko tako da moze upast ko zamjena.

Valincic je bio jedan dio sezone najbolji nas igrac ne vidim zasto hejt toliki prema njemu. Vratit ce se on ko sto se i Sucic vratio nakon ozljede. Mislim da sljedece sezone nema ko sta trazit pored njega na desnom beku.

A u svoj ovoj prici oko prodaja nebi me cudilo da se Galesic proda na kraju.
  • Filip B
    303
    Zakaj torrente ne valja a nismo ni vidjeli kakav je nakon povratka?
  • NKDZ86
    8.1k
    Bio je oke kad je došao, a sad nakon toliko vremena ne znam baš al u pogon šnjim treba
  • GOAT
    6.3k
    Nema sanse da Henderson ode, Livi je nas
  • fakin
    3.9k
    Je sigurno ce Dinamo zamijeniti s jebenim crystal palaceom
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Kazu kolege iz Belgije i da je interes Bruggea konkretan i da su spremni platit oko 4 mil.
  • vjeko1701
    24.3k
    Ako dva stopera dolaze, onda logika nalaže da dva odlaze…CrouchTomislavgrad

Realno je gledati da KTC završava s nogometom, s Torrenteom ne znaš na čemu si i njemu možda ne bi škodilo barem 6 mjeseci posudbe pa da onda vidiš kaj i kako dalje. Kolko sam shvatio, Dominguez je na prodaju kad završe kvalifikacije ako dođe dovoljno dobra ponuda.
  • Keyser Soze
    19.1k
    Lajkam i Radeljića i Jedvaja. Imali smo baš puno sreće da Scott i Sergi nisu imali problema s ozljedama jer bi nam junior bio jedina opcija nakon Galešića, a ovako se osiguravamo po tom pitanju. Mislim da to znači da ostaje jedan od dvojca Scott-Sergi, a da ćemo jednog prodati ako ne uđemo u LP.
  • Fan
    2.2k
    Sve priče oko dolaska i odlaska pojedinih igrača su još uvijek rekla-kazala. Jbg, ziher je da će bar 2 iz zadnje linije ić jer tu možemo najviše para zaradit a da ne ostanemo bez ključnih igrača i ziher je da će bar 2 u tom slučaju morat doć.
    Mislim da lijevo Vinlofa i Godu nećemo dirati. Za Godu ponuda sigurno neće biti, a za Vinlofa ne vjerujem da bi moglo doći nešto što bi nas zadovoljilo u ovom trenutku, a mislim da su obojica zadovoljila i nas navijače i Dinamo.
    Za McKennu sam nekako najsigurniji da ostaje. OK, naravno ako dođe neka nebulozna ponuda od 10m da ćemo ga pustit, al nekako ne vjerujem u to + to je igrač za LP što se nas tiče. Njegove prirodne zamjene su Torrente i Radeljić. Mislim da se svi možemo složit da ako Radeljić dođe, da ili Torrente ili McKenna idu, a ponavljam, stvarno mislim da bi McKenna mogao ostat. E sad, bi li Radeljić u tom slučaju pristao biti drugi stoper i praktički biti na garbage time? Ne drže vodu one priče "ima vremena za sve" jer se ovdje radi o stoperima (koji ne mogu igrati beka) i kad su zdravi i dobri, ne mijenjaš ih. Da, akumulirani žuti, crveni kartoni, ozljede, ovo ono, al McKenna nije nešto previše vremena izostao (mislim da 4 utakmice sve skupa nije odigrao ovu sezonu) tako da: McKenna i Radeljić DA ako se zna hijerarhija, Radeljić i Torrente NE, mislim da to nije dovoljno dobro za neki europski iskorak.
    Za Domingueza sam uvjeren da odlazi samo je pitanje trenutka i za koje pare. Ako je istina da smo odbili 12m eura, vjerojatno ciljamo 15 uz određene bonuse, znači u blagajni nam ostaje 12, tj preko pola riješenog budžeta (ukoliko ne uđemo u LP već EL). Na njegovo mjesto prirodno dolazi Galešić i iskreno mislim da ne gubimo na kvaliteti. Dominguez moguće da ima veći plafon, imao je i izvanrednih utakmica, pogotovo ta progresivna dodavanja koja su top, al je imamo i horor reakcija gdje smo inkasirali dosta golova zbog njegovog neiskustva. Narednu sezonu će možda i bit bolji, al ne bih rekao da bi bio drastično bolji od Galešića koji isto tako nije na svom vrhuncu. Eventualnim dolaskom Jedvaja on preuzima drugog stopera (ili čak desnog beka pa u tom slučaju ima mjesta i za Zebića) i mislim da bi to bilo prilično dobro: Galešić i Jedvaj/Zebić DA.
    Na desnoj strani sam sve više uvjereniji da Valinčić odlazi. Em zbog priča menadžera, za kaj mislim da Bobanu sigurno ne odgovara, em zbog toga što se za njega može izvući dosta dobra lova (5,6m+) a da bi najmanje osjetili njegov izostanak. OK, 5m fkt nije puno, i kad je bio u primeu je bio odličan, al je pitanje može li se vratiti na tu razinu i možemo li sklepat dosta love bez njegovog transfera. Njegovu poziciju bi u tom slučaju najvjerojatnije uzeo Jedvaj, a zamjena bi komotno mogao biti Mikić, bar kad se radi u HNLu. U Europi, jasno je da i Jedvaj i Galešić mogu igrati desno pa bi popunjenost bila odlična tako da: Jedvaj i Mikić/Galešić DA.
    TLDR: Vjerujem da bi prodajom Domingueza i Valinčića inkasirali preko 18m eura i da bi njihov odlazak bio najmanje bolan (jebiga, nijedan odlazak dobrog/odličnog nogometaša nije bezbolan, ali za njih možemo dobit najviše para, a da nije npr Beljo koji će nam kruha donijet drugu sezonu, i jednostavno netko mora ić), a dolascima Radeljića (besplatno) i Jedvaja (nešto manje od milijun) vrlo dobro popunili mjesta koja bi falila.
    LB: Vinlof/Goda CB: McKenna/Radeljić, Galešić/Jedvaj/Zebić, RB: Jedvaj/Mikić/Galešić. To je zadnja linija s kojom bih bio zadovoljan.
  • Paggini
    81.5k
    Dobar post, slažem se s napisanim više manje s obzirom na trenutno stanje glasina, jedino mislim da Galešić ne može dovoljno kvalitetno igrati desnog beka u Europi, što se i vidjelo u europskim tekmama gdje je to pokrivao.

Fali mu brzine i eksplozivnosti, a i treba mu dosta da se namjesti na ubačaj, odnosno ne sjećam se da je imao ubačaja iz trka jel. Sjajan igrač po meni koji je imao sjajnu sezonu s obzirom kako je počela, ali mislim da računati na njega za desnog beka u Europi bi bilo krivo u startu. Mislim da bi s McKennom bio jako dobar duo u sredini, Jedvaj desno isto dosta dobra opcija ali ga nisam ispratio u Grčkoj kako je igrao pa govorim iz sjećanja na nekadašnje dane, jel.
  • Fan
    2.2k
    Slažem se za Galešića, zato sam ga i stavio na 3. mjesto po poziciji za desnog beka. Jbg, ne možemo računati da ćemo imati po 2 ultra kvalitetna igrača na svakoj poziciji, nekad će netko morati nekoga i pokriti, a ponekad, vrlo rijetko ali moguće, će morati to odigrati i neki izlazni junior 90 minuta (Mikić/Zebić + Šunta u sredini).
    Ovo što sam gledao od njih dvojice na PICu i nekim utakmicama lige, izgledaju stvarno jako dobro i nerijetko su odskakali od konkurencije. I da, bilo je tu i ispadanja i grešaka, al ima ih i u seniorskim igračima (treba pogledat samo npr Valinčića od povratka od ozljede, ništa pretjerano bolji od Mikića kad je igrao prošlu sezonu) i neke stvari ćemo ponekad morati istrpiti, al ova postava bi mi izgledala solidno, a za najmanja moguća ulaganja.
  • Keyser Soze
    19.1k
    Imao je dobar asist s beka protiv FCSB-a
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Mozda Boban planira napraviti dvije momcadi, jer ce nam sigurno trebati ako udjemo u LP. Samo je pitanje oce li Kova koristiti sve igrace ili ce opet forsirat istih prvih 11.
  • marcio amoroso
    50.6k
    A zamisli liniju goda - radeljić - galešić!?
    Još za desnog beka dovest oreča i spremni smo za ligu prvaka.
    Droljo

Prestani spamati sa Radeljicem. Opomena pred ban.
  • DrRatoljub
    751
    Spominje li se ijedna 6ica? Jedino se pisalo o Šunjiću, zadnjih sezona se pokazalo da nam to najviše nedostaje u jakim utakmicama? Bilo za odmoriti Mišića, bilo za igrati s njim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.