• Bistra1986
    2
    Ako ode Valincic, dobro ce doc Jedvaj
  • Masto
    1.3k
    Ako se ide po nešto jače u Europi trebat ce iskusnjara u ekipi, gledajmo i uživajmo
  • ElDorado
    10.8k
    Ne bi vraćao igrače koji pod kraj traže spas u Dinamu. Otišao je ko i mnogi klinci na silu, a nikad mi nije bio nešto posebno.
  • rioda
    15.6k
    Imali smo ove sezone problema u Europi s brojem domaćih igrača, možda je Jedvaj dio rješenja za to
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Meni je Jedvaj dobra ideja. 30 godina za stopera su najbolje igračke godine. Ima iskustvo,ima motiv dolaska kući,a i motiv ostvariti nešto s Dinamom. Plus sto je i domaći dečko,a i prošao Dinamovu školu. Ne bi trebao doći previše novca jer je on svoj najveci novac u karijeri zaradio. Dolazak Jedvaja itekako ima smisla.
    Rani odlasci u karijeri u eri kriminalca i bjegunca nisu za zamjeriti.
  • Paggini
    81.5k
    Mi ovdje sanjamo Jakića.....

Vrati se Kristijane iz tog crnog svijeta u koji si tako rano otišao, toliko toga nismo napisali....
  • Teofil Kateran
    4k
    Za tu cifru o kojoj se priča, definitivno sam za Jedvaja. Može odigrati stopera i beka, ima dosta iskustva u jakim ligama. Općenito mi se sviđa da gledamo povratnike koji su ili zapeli ili zbog određenih okolnosti postali realni za povratak.
  • Jos-Optimus
    10.4k
    Jedvaj je igrač koji sigurno i dokazano može pružiti više nego li je pokazao u Grčkoj, domaći dečko, sazrio...dapače
  • CrouchTomislavgrad
    428
    Ako dva stopera dolaze, onda logika nalaže da dva odlaze…
  • Praskaton
    5.9k
    Dugo sam bio zagovornik Jedvaja.Trenutno mi se jedino logično čini zadržat 90% ekipe Od te zadnje linije bi se rjesio Torrentea i Ktc koji ide u mirovinu.
    Valinčić u slučaju bolesno dobre ponude.

Stvorili smo kemiju u svlačionici ovo napokon izgleda kao ekipa,idemo ih onda ostavit na okupu.Sitne promjene kao što je prodaja i zamjena Topića,Lisice,Hoxhe,Solde sa kvalitetnijim rješenjima nam treba bit prioritet.
  • OsamŠest
    7.3k
    Ako ne bude ozljeda, ozbiljno pojačanje bi dobili.
  • Borovljanin
    590
    Samo da ga ne preplatimo s plaćom kao neke koji su se vraćali... Inače, mislim da bi moglo biti dosta dobro. Dolazi u sličnim godinama kao i KTC kad je došao. Ima iskustvo liga petica, europe, repke...
  • crophantom
    3.8k
    zasto? Pa dobro smo prošli ove godine jer Sergi i Scott nisu imali vecih problema, ali jedan ti se ozljedi i ostanes bez zamjene, moliš se da je Gale zdrav i bez kartona.
    KTC penzija, Torrente pitaj Boga, Zebić Dinamo 2 i stjecanje iskustva i seniorskih minuta.

Jos nam barem 1 treba za rotaciju, tako da ako dolaze 2, meni je prije logično da ode 1, ako odu 2, opet smo tanki i svaki put kad neko krivo stane ili dobije 3. Žuti počinje znojenje.

Edit: jedino ako računamo da se mitski Sammy vraca u rotaciju, ali nadam se da cemo njega uspjeti pokloniti nekome
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Meni je Jedvaj top , gluposti su da on nebu bio pojacanje
  • Nogo
    10.7k
    Tin Jedvaj u istoj agenciji kao Kovačić :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.