• Benx1312
    2
    Odlicna brojka danas sutra to ponovit i stadion rasprodan
  • Liks90
    5k
    Danas do ponoći ukupno prodano 3485 ulaznica

ZD 3, ZG 139
  • ZG plavi 01
    179
    Kako je meni zao sto se jug ne moze otvoriti, uvjeren sam da bi bio rasprodan stadion i popunjen, ali neda se policiji i klubu jebat sa time iako sam uvjeren da bi se moglo
  • fakin
    3.9k
    Sjever dolje - rasprodan
    Zapad dolje - rasprodan
    Sjever gore - ostalo 3300
    Zapad gore - ostalo 140
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    bit ce zato u zadnjem kolu na proslavi naslova.
  • bbb medimurje
    5k
    Danas svakak padaju zapad dolje i zapad gore
    I bas me zanima kak bude s svjeverom gore
    Ja bih bil zadovoljan da dodem do 50% prodane tribine
  • Mihael2305
    2k
    SG 3275
    ZG 110
  • Liks90
    5k
    Dobro jutro svima.

ZD službeno rasprodan , ZG još 100 komada

Slijedi nam jedan od posljednjih derbija na ovom Maksimiru - a ulaznica je sve manje!

Subota, 9. svibnja, u 16 sati
    tickets.gnkdinamo.hr ‼️

Nabavi ulaznice dok još stigneš i budi na mjestu koje dom je svima nama - na dan kad svaki dinamovac i dinamovka moraju biti na njemu!

❌ Sjever dolje - RASPRODANO
    ❌ Zapad dolje - RASPRODANO
    ✅ Zapad gore - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    ✅ Sjever gore - 10 € članovi, 15 € ostali navijači
  • Liks90
    5k
    105 otišlo danas
  • Guinness
    3.3k
    Zna li netko treba li klinac od 4 godine imati svoju ulaznicu ili ne?
    Prijatelj prvi puta vodi maloga pa nije siguran.
  • Ludovic IX
    11.2k
    u teoriji da a u praksi može proć bez jer zaštitari puste tak malog klinca kroz kentaur zajedno sa ocem.. i mora sjedit njemu u krilu
  • NORTE
    24k
    Jel ima kakav razuman razlog da karte nisu išle tako i par dana prije puštanja slobodne prodaje?

Jel ljudima toliki problem dat 20 eura za članstvo i ostvarivat popuste na ulaznice i shop?
    Ne bi me čudilo da su to isti oni koji kupuju fejk stvari s obilježjima kluba pored svih shopova.
    Čudno.

Inače u zadnjih par dana imamo oko 800 novih članova.
  • Filip B
    301
    Moze proc kroz kentaur s tatom sigurno, mi smo uzimali kartu za mog necaka kartu (5g tada) cisto da ako mu bude dosadno ili nekaj ima mjesto za sjest i bit tablet dijete.

Nije bilo dosadno, bilo tuzno kad je Petkolino fulao penal pa tovari pobijedili na kraju…
  • Georg Koch
    7.9k
    razlog je po meni sto ljudi jos nisu upoznati sa clanstvom, vaznoscu istoga, pa na kraju krajeva i beneficijama istoga. Potpuno im je nesto novo.
    Iako ima 2 3 godine radimo aktivno na tome, sirimo dinamovstinu, pokusavamo utjecati na razmisljanje prosjecnog navijaca Dinama, simpatizera kako je on kao clan ujedno i vlasnik kluba, kako moze biti bitan faktor u xy stvari, jos to masa, masa ljudi nije usvojila kao stvarno stanje.
    Malo je i logicno jer godinama i godinama se nije nista radilo po tom pitanju.
    I trebat ce odredjeno vrijeme kako bi se to gradivo doista usvojilo i zazivilo kod svakog navijaca, bio on iz Zagreba, Koprivnice, Dubrovnika ili iz Gruda.
    Da smo na dobrom putu, jesmo, ali da ima jos tona i tona posla, bome ima.
  • Papastrumf
    22.6k

Svako malo ista priča.
    Došli smo u 2 godine od 20 i kusur tisuća članova, do vjerojatno preko 70.000 ove godine.
    To je priča koja zahtjeva vrijeme i puno rada. Ne ide ništa preko noći, a i ovo je više od očekivanog za prve 2 godine rada s članstvom.
    Da bi samo članovi punili ovaj stadion, potrebno je 90-100.000 istih. Za Kranjču će to vjerojatno biti 70-80.000.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.