• GOAT
    6.3k
    E ne znam tko je ali reci cu Zajec ako moram pogađati? Uglavnom od tog trenutka se na svako Dinamo priopćenje spawna jedno 5-6 tovara koji seru u komentarima kako gospoda to ne bi radila
  • masacusec
    7.7k
    Mislim da postaje patetično konstantno ističući našu gospoštinu, građanstvo, kurtoaziju i ostale meliorativne atribute na taj način dokazujući da smo bolji od njih dolje. Uopće to nije meritorno; jer rezultati, uspjesi i sadržaji klupskih vitrina to pokazuju/dokazuju. Njihov klub jest klub režima, oportuni i podredljiv. Zato njihov klub ima kontinuiranu povijest, stabilnu povijest, neborbenu povijest čiji je vodstvo vječito konformistički upravljalo klubom u skladu s političkim kontekstima. I tu je ključna distinkcija nas i njih. Naša „šarolika“, diskontinuirana i turbulentna prošlost čista je suprotnost s njihovom te je produkt konstantnih borbi s oktroiranim sustavima koji su na sve načine bezuspješno opstruirale egzistenciju i identitet našega kluba. Stoga, mi imamo razno razne datume u našoj povijesti koje slavimo. Nekima je naša povijest smiješna, paradoksalna i nerazumljiva, no upravo je ona kao takva to indikativni dokaz nastojanja za opstankom našeg kluba, još od 1911.godine . Klub je mijenjao ime, formu i stadion, no nije mijenjao sadržaj i identitet što je temeljna odrednica kluba.
  • Droljo
    27.3k

Nek se ja naučim lingvistike veliš?
    Za ovo trebam:

images?q=tbn:ANd9GcRYiUe-77uY-p_fOjyf-oS8aiLjNjLGZVi-bNdS8MfvmLmjeVgUKhCInEESpP8Jhp24ZB8CkOMm9olsk5aMH_em_6iJXm0mtedSBrVCMeo&s=10
  • Dinamosaur
    3.2k
    covjek dobro kaže, ali..
    dok sam pročitao mozak mi se spušio
  • Thor
    2.5k
    ovo je najbolji tijek misanog procesa i zakljucaka u konstataciji tijeka povijesnih cinjenica u kratkom i jezgrovitom recenicnom kompleksu i kontekstu bitnog i bitka. :cool: :lol:
    Salu nastranu! :joke:
    Ne,fakat super mi se svidja ovo i ak mogu iskoristio bih ovaj tekst za neke drustvene poruke odredjenim krugovima ljudi s juga ako smijem?
    :wink:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.