• Facke
    8.1k

Moze da oce. Al to je tipican nogomet Safarica. Zabiti gol i onda Catenaccio. To im je taktika. I te dost uspesna ovu sezonu.
  • Jos-Optimus
    10.4k
    a gle, budzet je mali, ali igraci su jako dobro iskautirani i momcad je na okupu neko vrijeme
  • Facke
    8.1k

A kaj denes mores s 10 miljuna? To je pre male na godinu da ih digne na visu razinu. To njima nije ni dosta za place igraca. A ak oceju jakse igrace , morali budu i vekse place placati. Tak da bu tih 10 milja otisle same tak na 2/3 igraca i to ti je to. Ak uopce.

A ja bi tih 10 milja ulozil na trening kamp, u pomocne terene i u akademiju. A kak mi zname njih, tih 10 milja bu otisle na nekakve igrace i novci budu same sparili. Onda bude investitor delal probleme, svada i se bu lepe otisle u kurac. I te zate koj su oni jednostavne takvi.
  • Jos-Optimus
    10.4k
    Decki, oni trose i vise od 10 milja, samo sto su trosili pare koje nemaju i isli u dugove i davali zemljista, moljakali igrace...ovi ako i uđu...tek ce onda nastati kaos, igraci ce traziti jace ugovore, oni ce preplatiti 2-3 poluigrača i biti losiji nego prije
  • Keyser Soze
    19.1k
    Radije bi ih ovakve bijedne nego s dodatnih 10 milja. Mislim, nije to neka brutalna lova, ali ih može barem ustabiliti.
  • rioda
    15.6k

Upravo to, ta lova bi im bila otprilike kao da iduće četiri sezone igraju Konferencijsku ligu. A s tom lovom bi vjerojatno bar jednom ili dva put ušli u KL pa bi ih to dodatno diglo
  • Keyser Soze
    19.1k
    Da, nama paše da nemaju para, zato se cigane za Marešića i 150k eura. 10m eura godišnje bi nama dobro došlo, a kamo li njima tako da ne kužim čemu se obezvrjeđuje taj novac. Tu se i onako svake sezone navija da ne uđu u KL upravo zbog te love.
  • Ljubo
    659
    Dao bi Varaždinu koliko god traže za Taveresa, meni najbolje krilo van Dinamovih.Ljubo

Ipak povlačim ovu konstataciju i zakljucujem da ne znam bas puno o nogometu.
  • eol12
    905
    Za nas je svakako bolje da ne dođu do te love, jer kroz godinu, dvije uz silne euforije, pritiske, suce i slično mogu biti dosta opasni, naravno ako ćemo mi pametno sve odrađivati dalje i dalje smo dosta ispred njih, ali svakako bude degutantno razdoblje jer tko će slušati te price
  • Droljo
    27.3k
    Paizinho iz Angole :lol:
  • Filip 91
    2.3k
    Grobari počeli pjevat o Dinamu...
  • Jos-Optimus
    10.4k
    Pa ovaj Kolarić je baš nesposoban....majke ti mile, vidi se s Marsa da je izravni crveni, on pusti prednost, pa da žuti, pa ga zove VAR, pa gleda i evo...daje crveni. A bio frajer na par metara
  • Facke
    8.1k
    se

Glej, za te treba i sposobne ljude u klubu. A ste nimi politiku vodi se zna. A lik teri bi ulozil 10 milja bu sigurne imel neku poziciju v klubu. Nebu sigurne rekel "evo vam deset milja delajte kaj ocete". Ak budu pametni dobre budu te novce koristili. Ak nebudu evo nam iducega kluba teri se bu jos vise raspal nek ionak vec je.
  • Dzoni
    5.4k
    ustabilitiKeyser Soze

Ne postoji kod njih ta riječ. Samo all-in sa više novaca ili manje novaca
  • Boycie
    4k
    Gledatelja? 10 ili 20 iljada?
bold
italic
underline
strike
code