• Zagreb1992
    3.4k

Makneš Mulu ...klupu ti preuzme Ličina ..Hunt nezadovoljan i pred odlaskom iz kluba ..Garafolić, Kraljević i Novačić su u godinama i ne mogu pratiti ovaj nivo ..Rogić ništa ..Pojačanje koje je Mula tražio dobio u Buliću koji nije pokazao ništa ( iako ga Mula nije odobrio ) ...Kriminalan skauting kluba i uprava koja cijelu sezonu ništa ne radi kako treba
  • tigric
    1.1k
    a mislim i pod mulom je vec bilo kriminalno
  • Zagreb1992
    3.4k

Nije do Mule koliko je do rostera...daj Muli kvalitetniji roster imat ćeš i bolje rezultate..samo opet pitanje hoće klub uopće i dizati budžet ili ne sljedeće sezone ..eto sad imaš Hunta koji će tražiti veću lovu sljedeće sezone..Jacović je pod Mulom bio itekako dobar.
  • Zagreb1992
    3.4k
    Poraz od Dubrovnika 82 97 ..Ide se u doigravanje za ostanak u premijer ligi vrlo vjerojatno protiv Kaštela
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Danas sam skočio do Cibone pogledati zadnju slamku Dinama, iako kako samo već rekao da primarno navijam za Cibonu, ali Dinamo mi je drag…. Moram reci ne znam da li sam gledao lošiji nastup profesionalne košarkaške ekipe ikada…. Ovo je bio užas, jedna stvar je kada te pregazi bolja ili skuplja ekipa, ali ovo da Andric od 40 godina ima vise volje od svih tvojih igrača skupa, ovo je užas….
  • Zagreb1992
    3.4k

Micanje Mule im je bila ogromna greška ..i onda na klupu sjedne Ličina pod kojim ekipa izgleda kao drugoligaš ...Igrat će se protiv Kaštela moguće i sve osim laganih pobjeda je po meni veliki minus
  • emilperska
    15.8k
    Smatram da se unazad 4 godine liga kao liga organizacijski i po medijskoj pracenosti digla. HKS gura klubove u razna FIBA natjecanja, sufinancira ih itd. Klubovi (osim Splita i Zadra) uključujući i Dinamo imaju želju i igraju relativno solidno ta natjecanja što je super. Igrao se taj 4. europski rang sa solidnim klubovima relativno uspješno. I Dubrava i Dinamo, Alkar nešto manje.

No što reći kad ti jučer Lukša Andrić s 41 godinom koji nije igrao košarku od 2019. do 2024. i vratio se rekreativno 2024. u Dubrovnik s kojim de facto i ne trenira jer živi u ZG nego samo igra, utrpa u 20 minuta 17 koševa i 7 skokova i izgleda kao prime euroligaški centar kraj tvojih profesionalaca. Kako se to trenira, tko to trenira, kakav je to trener, kakvi su to "profesionalci" Boga pitaj..
  • cibona
    8k
    11 poraza za redom... nešto je očito trulo iznutra, nemoguće je da se dogodi takav drastičan pad usred sezone.
  • Zagreb1992
    3.4k
    Ako se želi konkurirati onda se mora imati solidan budžet ..Hunt će radi ove sezone tražiti sigurno bolji ugovor i vjerujem da bi u nekoj osrednjoj europskoj ekipi mogao dobiti bolju lovu nego tu ..Grafolić Novačić i Kraljević su u godinama i više nisu sposobni odigrati na visokoj razini PH...mora se tu mijenjati dosta toga , ali prvo trener ..Samo je pitanje zašto nitko od uprave i SD ne odgovara za ovakvu sezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet