• Big Daddy
    1.7k
    Nove generacije se radjaju., a jos k tome, navijat ce na novim stadionima Kranjci i Maksimiru, tak da nam se svijetla budućnost smiješi.
  • Liks90
    5k
    928 Gorica Istok
  • BlueNinja
    181
    Kako bi uopće mogli dodavati gostujuće utakmice, trebalo je pokriti i sustave prodaje karata koje koristi ostatak HNL-a. Nije baš bilo plug & play :sweat:

Za početak sam u preview verziju ubacio padajući izbornik koji omogućuje filtriranje svih online dostupnih utakmica iz HNL-a.

:point: https://zona-karata.live?preview=true

Trenutni (glavni) web i dalje radi po starom, prikazuje samo Dinamove utakmice, bez ovih novih dodataka.

Bacite oko pa javite dojmove :up:
  • Dudu
    3k
    Po meni, sad je malo previse svega, vise mi se svidjalo dok je jednostavno bilo.
  • Liks90
    5k
    i meni da…Al čovjek se potrudio…mene osobno ne zanimaju drugi klubovi pa tak i tak te filtere neću ni gledat :lol:
  • Liks90
    5k
    Gorica 985 Istok, za derbi ZD pao na 998 dostupnih
  • BlueNinja
    181
    Lako za moj trud treba kratiti vrijeme u izolaciji doma :lol: volio bi samo čuti nešto konkretnije od meni je ovo previše pa da znam u kojem smjeru ići.

Kaj se tiče ovog mene zanima samo Dinamo, tu se slažem i mene isto, ali taj isti Dinamo će kad tad kupovati online karte za gostovanje pa je zanimljivo vidjeti kak se to pokazuje i jel ok uopće.

Meni je teško objektivno gledati na sve ovo kad sam ja kreator pa konstruktivna kritika uvijek dobro dođe :wink:
  • NerminB
    1.3k
    Top ideja da imamo uvid u stanje i domacih i gostujucih tekmi. Svaka cast na trudu @BlueNinja
  • Liks90
    5k
    kaj se tiče gostujućih…može sto se mene tiče i jako si dobro to napravio, ali po meni je dovoljno da su samo Dinamove gostujuće i da pratimo prodaju kao i za Goricu, ovo kao ogledni primjer je super da vidimo kakve su sve mogućnosti. Sto se tiče onog nacrta stadiona i svega, sve je dobro, samo bi ja vratio ono ukupno stanje ulaznica kako je bilo prije, da piše velikim brojevima(mislim na stanje svih tribina zajedno- dostupno, prodano i ukupno) :)
  • Liks90
    5k
    Gorica istok je na 1019 prodanih :clap:
    Za derbi do sad 3185 prodanih
  • Liks90
    5k
    Sat vremena prije tekme 1038 prodano za Istok Gorice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.