• BlueNinja
    187
    Idemo polako ZK širiti i na gostujuće tekme, da se lakše zbraja :razz: dok neki roštilju i piju pive neko doma bolestan u krevetu programira za opće dobro :fear:

Dodana je statistika za Goricu, a i još poneki dodatak koji će vas sigurno razveseliti kad ga otkrijete (već je cijeli dan gore, ali niko ne komentira)

HINT: Što ako želite malo pogladiti tovare na sajtu :yum:
  • skener
    8.1k
    HINT: Što ako želite malo pogladiti tovare na sajtu :yum:BlueNinja

I kolcem i lancem...
  • Rama-Zg
    1

Hahahha, vrhunski odradjeno, svaka cast :starstruck: :lol:
  • BlueNinja
    187
    Kolci ili Gorica :chin:
  • jp23
    3.9k
    Vidim i Plati rundu (buymeacoffee) link je tu, vrijeme je da podržimo :cool:
  • BlueNinja
    187
    Ajde testirano je to sad, hvala :cheer:
  • JMastermind
    1.5k
    Vidim i Plati rundu (buymeacoffee) link je tu, vrijeme je da podržimo :cool:jp23

+1, samo jako :strong:
  • pešća
    1.3k
    Proslava protiv Varaždina, finale kupa u Osijeku pa i službena proslava zadnje kolo... Mislim da su se ljudi malo ispuhali, što financijski što na ostale načine :smile:

Vidi se to i na prodaji za Goricu.
  • Liks90
    5k
    341 danas za derbi otišlo, ukupno prodano preko 12 000, Gorica na 677
  • Liks90
    5k
    400 otišlo danas za derbi, ukupno u prva dva dana 3018, Gorica na 750
  • Georg Koch
    7.9k
    2. Dan prodaje smo na 360+ ulaznica.
  • Liks90
    5k
    ako si računao da je do 9h Sve zajedno prodano 2665, od ponoci 47, onda po nekoj matematici vise od 400…Al to od 9 zbunjuje kad se piše pa bolje bez toga, računamo od ponoći do ponoći i bok. Znaci u ponoć je bilo 2618, sto znaci da je prodano 400+ 2.dan :rofl:

Sve u svemu 3024 za derbi do sad od početka prodaje

Gorica na 777
  • criticus
    7.5k
    Gorica je prešla 800. Prilično sam siguran da ćemo preći 1000 unatoč dedinoj prognozi da nećemo. Iskusno je to odradio, provocira niskim prognozama da proradi u nama onaj poznati dišp.. ovaj inat, i prebacimo to.
  • deda
    45.2k
    Tak je, ma ovo je super broj s obzirom na intenzitet tekmi i rješeno prvensto.

PS Gorica istok na 876 :clap:
  • criticus
    7.5k
    Prošli vikend u Španskom je bilo jako puno roditelja koje znam a rekli su mi da su ih djeca dovukla da nisu ni znali za događaj. To su mahom roditelji cijepljeni od nogometa, da ne kažem HNLa ili Dinama.

Ovaj vikend mi dolazi jedan poznanik u Zg i kaže da ga je mali ugnjavio da hoće ić na Dinamo jel mogu kupit karte.

Za idući vikend drugi poznanik ista priča. Ovo je već ok uzorak što se događa s klincima i Dinamom. Plodove ćemo brati tek u godinama koje dolaze.

Vjerujem da povjerenici i ljudi bliže klubu imaju puno veći uzorak. Čisto da se vidi da i mi smrtnici možemo to primjetit :smile:.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.