• scooniepenn
    6.8k
    Kakav Posavec? Imamo top 2. golmana Filipovica, nadam se i Livija kao 1. na duze vremena. Za 3. golmana bih radije nekog od klinaca nego trosio lovu na Posavca.
  • Maki17
    287
    Od golmana kojima ističe ugovor vidim Kahlinu i Dimitrovskog koji su se spominjali ovdje.
  • Dadox
    1.4k
    Nadam se da je ovo s Posavcem neka zajebancija.On nije bolji golman od Neve.
  • CerealKiller
    329
    Iz hnla meni samo Zelenika moze zamjeniti Livija, sve ostalo je nekoliko razina ispod
  • rokikaciga
    13.3k
    Nažalost, je. Meni je samo Matijaš gori golman od Nevistića trenutno. Sve ostalo je u najboljem slučaju u pet deka.
  • Zoran
    586

A taj isti stari je po Budinšćini nosio Hajdukovu trenirku. Otac je bio predstavnik lokalnog kluba NK Milengrad Budinšćina ( 2 Žnl ns krapinsko-zagorske županije) za koji mu je buraz igrao ( isto je golman- to je taj kaj ste ga na tribini vidjeli ). Za Posavca također znam od fizia iz Intera da je teška tovarčina, i to dok je još bio u Zaprešiću je navijal za hajduk ( isto i austrijanac potvrdio koji je s njim igrao). Zagorac, a da je navijač hajduka-sramota i takav nam netreba.
  • Zoran
    586

Opcina Budinšćina ( od kuda je rodom) gravitira više prema Varaždinu, dok se većina djece iz Zagorja rađa u Zaboku (bolnica Bračak) i naravno dio u Zagrebu.
  • rokikaciga
    13.3k
    Ja znam s kojom ženskom je bil pa mogu reć da nije baš čist u glavi.
  • Zoran
    586

Igralo je za nas pun ku..c tovara i hajdukovaca da se ne lažemo. Ali isto tako Posavec je u više navrata izjavio da je hajdukovac. Postoji i negdje na podcastu ili you tubeu ali mi se neda tražiti.
  • blue heart 72
    3.4k
    Ma Posavec u prvom redu zbog svoje (ne)kvalitete nema kaj tražiti u Svetinji, bilo kao treći ili drugi golman, a o opciji za prvog golmana uopće ne treba raspravljati. Tako da je sve ovo ostalo sporedno i nebitno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.