• Paggini
    81.4k
    Mislio sam da ćemo idućeg KTC-a čekati desetljećima, ali možda, nadam se, je došao nešto ranije. Nikakvo prosipanje lažnih emocija, nikakvo uvlačenje navijačima - samo profesionalizam i maksimalno poštivanje ovog kluba, što je sve što želim od svakog igrača, a ne sumnjam da će se kroz godine, kao i kod KTC-a, razviti i ljubav prema gradu i klubu.

Jel ima on ženu ili curu da ga tu oženimo ako nema?
  • rioda
    15.6k

Ima ženu, pa i došao je kod nas jer je Boban popričao sa ženom... :cool:
  • Jos-Optimus
    10.4k
    zar nije cura u pitanju?
  • Dinaminjo
    2.1k

Nek bude partnerica da budemo politicki korektni
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Mislim da je bila riječ o tome da taman ima malu djecu (ili mu se prvo rodilo) pa da je Boban igral na kartu da je Zagreb siguran grad i taman za mladu obitelj.
  • ZG plavi 01
    174
    Ja sam i dalje uvjeren da ce ga klub prodati ukoliko stigne zadovoljavajuca ponuda...sad koja je to tocno cifra, saznat cemo samo ukoliko se to dogodi. Nismo nazalost u poziciji da mozemo odbijati visoke cifre za igrace.
  • Paggini
    81.4k
    Ja sam isto uvjeren da će klub napraviti najgoru moguću stvar po pitanju svih stvari
  • Dudu
    3k
    Iskreno ne vidim zasto bi netko dao velike novce za njeg. Svaka cast, za nas odlican igrac, al ubrzo 30 godina i nije bas tolika klasa.

Nece tu nitko dati vise od 3-4 milijuna, a nece ga se prodavati za te cifre..
  • Dzoni
    5.3k
    Izgleda da hoće, na nama je da procijenimo jel nam taj novac vrijedniji od Mcstijene
  • Jurki
    24.6k
    za 3-4 milje nemremo kupiti tak provjerenu kvalitetu.
    Nek bu on novi Teo, imamo drugih igraca za prodati ako je u tome kvaka.
  • Dzoni
    5.3k
    Kakve 3-4mil, pa mailovi s tim ponudama vjerovatno završavaju u smeću
  • rokikaciga
    13.3k
    za 3-4 milje nemremo kupiti tak provjerenu kvalitetu.Jurki

Kak ne? Pa dosao je Scott za dzabe sto je jeftinije nego 4 milje :grin:
  • scooniepenn
    6.7k

Govorimo li mi o Dinamu ili hajdugu? Mi nismo u poziciji da ne prodamo nositelja koji uz to ne forsira odlazak? Jesi ozbiljan ili su ovo sale pred dugi vikend? Da, itekako smo u poziciji, kao i u slucaju Misica ili Belje, jer smo procijenili da nam je to kraljeznica ekipe.
  • Zagi
    17.5k
    Do rezultata playoffa nam se nigdje ne zuri.
  • ZG plavi 01
    174
    pa nisam rekao da ga se mora prodati, ali ako netko ponudi recimo 15 milijuna, to nije cifra koja se odbija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet