• DerHerrKool
    679
    Bez obzira na tri, četiri europske utakmice oni imaju duplo veću prosječnu posjetu u dvadesetak utakmica godišnje u odnosu na nas, što je većina sezone, a ukupno imaju možda milju i pol veće prihode. Zato velim da sam mislio da je razlika puno veća.
  • Hnlovac
    5k
    rekao bih da je zbog godišnjaka. Imaju oko 17 000 godišnjaka na prosjek 21 000. Dakle 80%. Kod nas je ta brojka manja od 60%, dakle više pojedinačnih (koje su skuplje u odnosu na godišnjem ako se podijele s 18)

Iskreno, sad kad su pali skroz ne bi me čudilo da su im na stadionu skoro samo godisnjaci i da jako malo pojedinačnih ulaznica prodano, dakle matxh revenue skoro nista
  • DerHerrKool
    679
    Mislim da su brojke spomenute u videu prosjek iz prošlih sezona, a da ćemo za ovu sezonu bit još i bliže s obzirom na to kaj si napisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.