• Paggini
    81.4k
    20. ovoĐak (Croatia - treća liga)Krizy

dobar pokušaj al u usta ti ga ovospak
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Đakovo, Rudeš, Split i Mostar u određenim padežima imaju cursed nazive
  • KtcGoat
    4.4k
    ĐakovoTvrdica McTvrdi

Brat misli da ce bit posteden i da je isfurana fora, e pa nijee
    U USTA TI GA SPAKOVOOO!!!!!
  • jp23
    3.9k
    A Jelsa na Braču?
  • Paggini
    81.4k
    Croatia - treća ligaKrizy

Btw, fun fact u vezi ovog - svi ljudi misle da se Croatia Đakovo imenovala ovako 90ih ala Tuđman, ali zapravo su si dali to ime 1971., tijekom Hrvatskog proljeća. Muda do poda što bi se reklo, ali s obzirom da je osnovana u kvartu gdje su većinski naselili ljudi iz Prozora i Rame, sve jasno.
  • GOAT
    6.1k
    ĐakovoPaggini

yungviral.gif
  • Krizy
    71.2k
    20. ovoĐak (Croatia - treća liga)
    — Krizy

dobar pokušaj al u usta ti ga ovospak
    Paggini

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fb040f634-3d1d-4bc7-8936-24728608a63b_640x360.gif
  • Praskaton
    5.8k
    Apsolutno netočan popis.Moram stat u obranu svog grada(12.po naseljenosti) i vječnog trećeligaša GOŠK Dubrovnik.
  • Krizy
    71.2k

Bili su Dubrovnik i GOŠK na listi, ali na ovoj novoj je Dubrovnik 21. Ne znam kako računaju sve to, ali eto.
  • GOAT
    6.1k
    tko ne zna, taj trči
  • criticus
    7.5k
    "Kao što je nebitno tko je čiji zet i s kim se druži. Bitno je samo što to znači za Hajduk."
    i sve što ste ikad trebali znati o klubu iz Splita, Silov je sažeo u ove dvije rečenice.
    Sajla

:lol: :lol: :lol:

Oprosti što se vraćam, ali ovo je ono na što sam mislio da jedva čekam vidit kako će se koprcat i upakirat. Treba samo izvuć šta su sve pisali otpočetka, zašto su napadali Dinamo i samo ih njihovim riječima ubijat.

Joj kad se sjetim početaka i moraliziranja koliko je Grad Zagreb Dinamo para uplatijo??? Danas smo na tom da njih grad održava, spašava, politika im je u klubu, ni to nije bilo dovoljno nego su (možda, vidit ćemo) spremni PRODAT MJESTO PREDSJEDNIKA KLUBA likovima koji egzistiraju na rubu legalnosti. Članovi NO su već stara priča.
  • duksy
    544
    Tolike komplekse smo im nabili da bi sad pušili kitu svakome za samo jednu titulu.
  • NKDZ86
    8.1k
    da mi nismo osvojili preko 20 godina titulu, mislim da bi građanski rat bio.
    tu čim je niz od 4 loša rezutata traže se smjene trenera, predsjednika, direktora, itd.
    dobro se oni još drže kad je toliko dugo fritula samo konstanta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube