• Olmić7
    143
    Oprostite ako ponavljam pitanje. Od koje dobi djeca trebaju imati ulaznicu? Pitanje se odnosi na Maksimir i sljedeću domaću utakmicu, derbi.
  • NoSkillan
    248
    nekako imam feeling da nece hns propustit priliku da jos utrapi tu 45€ x 1250 mjesta
  • Ludovic IX
    11.2k
    nema dobne granice za trebat ili ne trebati imati ulaznicu. Klinci članovi imaju 20 besplatnih ulaznica koje zapravo ne stignu iskoristiti jer na Europi i derbijima ne vrijede tako da za derbi klinac mora imati ulaznicu.

Naravno da ako je klinac bas mali, mozes ga provuc sa sobom kroz kentaur i ob8cno zaštitari zazmire na to i klinac treba sjedit tebi u krilu
  • blue heart 72
    3.4k
    I ja mislim da nema ni teoretske šanse da "njihove ulaznice" iz B sektora u slučaju da se ne rasprodaju, idu u slobodnu prodaju.
  • NitkoBitan
    36.3k
    rijeka jos ni B2/B3 nije rasprodala, znaci nisu ni pola kapaciteta svog popuniliNoSkillan

B3 su rasprodali koji je ujedno i najveci sektor na sjeveru. Ma skupit ce ih se na kraju 1500-2000.

Mozda policija ostavi kavez prazan kao tampon zonu izmedu Rijecana i "neutralnih" na istoku.
  • NoSkillan
    248
    nek naguraju ove sa hnsovim ulaznicama u kavez hahaha
  • BBBaranja
    4.7k

Prije bi mogli pravit tampon zonu prema zapadu jer je spojen sa sjeverom..
    Prema istoku nema potrebe.
  • grba
    710
    @BBBaranja jel postoji negdje blizu neka opcija parkinga organiziranog?
  • Liks90
    5k
    Ocemo neku anketu bacit @deda i ostali?

Kaj mislite kolko će otic karata prvi dan prodaje za derbi?
  • Georg Koch
    7.9k
    pitaj @deda kako je prosao sa zadnjim predvidjanjem :grin:
  • Liks90
    5k
    ja kazem da će sutra otic oko 3000
  • ZG plavi 01
    174
    Cijene jesu visoke za nekog prosjecnog navijaca, ali ne spadaju svi u tu kategoriju i ne govorimo o 30k karata, vec od 13k, maknimo sjever i jug i prakticki ostaje nekih 6.5k karata na zapadu i istoku koje su bile oznacene kao skuplje. To je relativno mala brojka i nije sad neko cudo da se to rasprodalo kad uzmes u obzir velicinu utakmice i jos da se igra na najboljem stadionu u Hrvatskoj.
  • BBBaranja
    4.7k

Moje misljenje je da će nas autobusima voziti do stadiona sa neke xy lokacije kao i u Vinkulji prije par godina na finalu kupa.
    Parking oko Opusa je veliki problem,kad bude neka tekma s malo više ljudi sve se okolo zakrči,ljudi parkiraju po zelenim površinama pa stižu kazne itd..
  • Neron53
    2.6k
    Ovdje stvarno nekima treba sve crtati.
    Tko brani ekipi koja se nije na vrijeme snasla za ulaznice da uzmu B1 sektor????
  • Porculanka
    95
    ako netko slučajno ima kartu viška za naš dio za kup, molim da mi se javi. hvala puno :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.