• NKDZ86
    8.1k
    evo fakin dobio frenda. uvijek neka negativa, pa nismo svi isti, nemamo svi iste priorite i životne situacije
  • Benx1312
    2
    Nisam negativan uopce znam da ce to bit bolje do tekme al oni cudno mi je da sam tak malo karti prodano kuzis.Ako je moguce za finale prodat 3k ulaznica u 40 minuta moguce je i za goricu zadnji dan al samo kazem
  • Hnlovac
    5k
    Prodat ce se i doc cemo do 1400,1500, bez brige
  • deda
    45.1k
    Gorica je jednostavno ljudima manje napeta nakon što je prvensto riješeno. Vjerojatno će i u Kc biti slabija posjeta.

Ova Gorica konkretno neće dosegnut 1.000 na istoku vjerojatno.
  • Benx1312
    2
    Bilo bi je lijepo da se rasproda al tesko.Trebo bi i dinamo objavit nekaj vezano za karte da ljudi znaju al ni oni nista
  • Mikina lijeva kopačka
    678
    Daj nemojte me jebati, serete da serete. Uspoređivati Goricu kad je prvenstvo riješeno sa finalom kupa u Osijeku sa Rijekom

Fakat je isto, kaj glumite
  • KtcGoat
    4.3k
    Gorica je jednostavno ljudima manje napeta nakon što je prvensto riješeno. Vjerojatno će i u Kc biti slabija posjeta.

Ova Gorica konkretno neće dosegnut 1.000 na istoku vjerojatno.
    deda

Dosta ekipe ce i na produzeni vikend otici vjv
  • Purgeri
    1.3k
    Nisi negativan ali treći post koji si ikad napisao ovdje ti je da prodaja za goricu ide loše pa svaki sljedeći dalje o tome i uspoređivanje s finalom kupa pa dalje koliko je "malo karti prodano kužiš". Tri dana do utakmice, na dan kad je prodaja za finale kupa. Sva sreća da nisi negativan, ko zna šta bi sve još morali čitat
  • Kepec
    9.8k
    Ha mislim dosta je malo usporediti utakmice i odmah je jasno zašto je jedna prodaja ovakva, a druga onakva.

Jedna utakmica se igra sad za vikend prvog maja kada će pola ljudi negdje pobjeć, druga utakmica se igra na jedan od najznačajnijih datuma u povijesti kluba.
    Jedna se igra u prvenstvu koje si već osvojio i utakmica sama po sebi nema nikakav značaj, druga se igra za osvajanje kupa koje si prije 2 godine osvojio i imaš priliku uživo vidjeti prvo podizanje trofeja ove sezone.
    Jedna se igra protiv neatraktivne Gorice, druga protiv uvijek nezgodne Rijeke.
    Jedna se igra na oronulom stadionu bez normalnih mjesta, krova i akustike, druga se igra na najljepšem stadionu u Hrvatskoj, s krovom i sve me strah kakvom akustikom kad nas 3 000 i više zagrmi.

Naravno da se utakmice "ne bi trebale birati", ali ljudi smo, pa i na igračima se vidi da im se ne da igrati neku nebitnu utakmicu dok će s druge strane protiv Rijeke dat sve od sebe. Kamoli onda neki Pero Perić koji nije plaćen kao oni, nego mora i davat novce. Dovoljno je usporediti gore navedene faktore i svaka daljnja rasprava je nebitna.
  • Georg Koch
    7.8k
    Na 1300 prodanih smo bili prosli put u Gorici, 01.12. ponedjeljak u 18h bila tekma.
  • ŠKORPIONI ZAGREB
    111
    prvog majaKepec

Kad se igra?
  • zagrebackidinamo
    85
    Zašto je manje ljudi na Kurilovcu nego na europskim utakmicama????
  • über alles
    2.7k
    Vikend prvog maja je ,masa ljudi ide na more(il generalno van zg) sutra popodne,kaj se cudite ko pura dreku.
  • ŠKORPIONI ZAGREB
    111
    Vikend prvog maja je ,über alles

Bljesak?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.