• din
    1.3k
    Ne znam da li ovaj info ide samo na karte preko HNS-a ili i preko klubova, ali piše da jedna osoba može kupiti maksimalno 4 karte. Pa imajte na umu.

Pravo na kupnju ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz obveznu popunu traženih osobnih podataka. Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim vlastitih podataka, kupac je dužan unijeti i podatke drugih navijača za koje kupuje ulaznice. Prilikom unosa osobnih podataka, za svaku je osobu potrebno unijeti i e-mail adresu na koju će biti povezana mobilna aplikacija putem koje će biti dostavljena mobilna ulaznica.
  • tom
    292
    ne, u objavi pise da prodaja ide preko sustava hnsa
  • badjibadara
    9.4k
    HNSŽV

HAJDUK i Šibenik 24. svibnja s početkom u 19 sati na stadionu Rujevica u Rijeci igraju finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Splitski klub je danas objavio detalje prodaje ulaznica za svoje navijače. Oba kluba dobila su po 2525 ulaznica.

"HNK Hajduk organizira isključivo online prodaju potvrde s kojom će se moći fizički predignuti ulaznica, a pravo prvokupa imat će pretplatnici HNK Hajduk za sezonu 2022/23. Svakom klubu finalistu dodijeljeno je 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka bit će dostupna četiri sektora na istočnoj tribini stadiona Rujevica. Cijena ulaznice je 20 EUR.

Link za kupnju potvrde o kupnji ulaznica možete pronaći ovdje, a pri unosu podataka potrebno je upisati ime i prezime, datum rođenja te 16-znamenkasti broj koji se nalazi na poleđini sezonske ulaznice. Jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice uz napomenu da oboje moraju biti korisnici sezonske ulaznice HNK Hajduk za sezonu 2022/23.
  • Dzoni
    5.3k
    Razumijem nešto više cijene za finale kupa, uostalom to je sportski gledano najveća utakmica hrvatskog nogometa. Ali cijene za ostale gledatelje plus svi ostali postupci prema navijačima su sramotni
  • Hnlovac
    5k
    Ma mislim da cemo mi svoje popunit bez beda, a i Riječani, njih je finale kupa 2022. došlo više od 2000, a i tada su bili u lošem rezultatskom trendu
  • Kepec
    9.8k
    Trebalo bi biti dosta ulaznica, daj Bože da skoro 3000 komada otiđe u pol sata, ali nekako mi se to čini preoptimistično. Ima Dinamovaca u Slavoniji, interes je velik, no srijeda 18h, tekma je tek za 3 tjedna zbog čega neki možda još ne znaju kak će bit s poslom, tko misli kupit sutra valjda će uspjeti bez velike panike.
  • Josip Frank
    267
    kakva točno razlika, evo uzet ću za primjer jednog svog poznanika... živi u Švici, cijela obitelj gorljivi Dinamovci, organizira se da ode na utakmicu 5 6 puta po sezoni, kao što godišnjaci svoje obveze prilagođavaju da odu na tu utakmicu, on sve to radi na steroidima radeći prekovremene i uzimajući godišnji samo da tu i tamo ode na utakmicu... i on bi sad ako želi ići na finale, a želi, morao izvisiti da karte dobiju godišnjaci koji su možda puno veći alibi navijači od njega

P.S. samo nastavite s podcastom, uživam u njemu

4
  • Jurki
    24.5k
    Nisam videl da je negde napisano, kolko se moze kupiti karata?
    Koliko karata moze kupiti 1 osoba?
  • Mihael2305
    2k
    Siguran sam da ima dosta ljudi koji će uzet bolovanje il godišnji za tih par dana. Prvo dobit tovare na maksu, pa nakon 4 dana put za Slavoniju. Nadam se lijepom vremenu. Dupla kruna mora past na nas, nema druge.

Očekujemo na trgu podizanje Rabuzina i prvenstva.
  • criticus
    7.5k
    Ja garantiram da će nas u Koprivnici predzadnje kolo bit 2 tisuće di nebi za finale kupa 3. Pa ovo tretiramo ko neko atraktivno europsko gostovanje.
  • tom
    292
    izvukao si primjer koji je teški izuzetak i valjda spada u 3 posto u ukupnoj navijačkoj bazi. Kriterij godišnjaka nije sjajan bar dok je ovako da se zadrzava status bez obzira na dolaske, ali je nekakav kriterij koji omogucava da oni koji najviše dolaze na utakmice, dakle podređuju život tome, dođu do karata iako se naravno i tu moze netko provuć. Naravno da je netko tko je fizički daleko, kao sto je netko u Švicarskoj, zasebna kategorija
  • BBBaranja
    4.7k

4 karte po osobi
  • ZG plavi 01
    163
    Mislim da bi se trebalo ko u Engleskoj napraviti neki sustav evidencije tko je bio na koliko utakmica. I onda prvokup imaju oni koji su bili na svim utakmicama, pa dalje oni koji su propustili jednu, i tak redom. Ima nas bez godisnje koji smo redovni cijelu sezonu.
  • tom
    292
    za kup je stvar u tome da nema nikakvog kriterija budući da karte idu preko hnsa
  • dragošlapa
    79
    Jebote cijene su kao da će te pare uložit u, kajaznam, još jedan VAR sustav, a ne počastit masnokosog i uložit u turističku zajednicu grada Varaždina... Baš nakupina poslovnih i marketinških diletanata u tom HNSu, od vođenja lige do termina i cijena karata u finalu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.