• Jos-Optimus
    10.4k
    ne, nije ni blizu slično. Navedeni igrači su nakon Dinama propali, a ovi opet igraju izvrsno u drugim sredinama
  • Crni86
    21.2k
    Decki dragi i da su propali poslije, sportski sektor je pokazao da zna sta radi. Ima xy faktora na koje nitko ne moze utjecat da igraceva karijera krene nizbrdo. Ozlijede, privstni problrmi i sl.

Bitno je da se te pogreske ne sakrivaju i ne odbija ih se priznat. Vec bas nasuprot, jako brzo se evidentiraju i rjesavaju.

Pogresaka je bilo, pogresaka ce i dalje bit. To je sastavni dio svakog posla. Samo je pitanje kako se te pogreske handlaju, a kod naseg sportskog sektora je to na izvanrednoj razini sto smo i vidli na zimu.
  • Borovljanin
    587
    Dat dva milijuna za Livakovića + svaki put kada se plasiramo u LP u narednih 5 godina, Fenerbahčeu ubacimo još milijun. Dao Bog da im svih 7 tako isplatimo.
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Ne znam je li netko već linkao ovakve stvari, ali gledam malo škotske medije (nekolicina njih) i svi kažu da Scotta neće dobiti ispod 10M £ (funti!), a da je osvajanjem titule podebljao iznos za par milja.

"A £10m valuation now looks like a starting point, not a ceiling."

https://www.67hailhail.com/opinion/scott-mckennas-title-winning-impact-could-change-celtics-transfer-equation/

Ne znam koliko je to istina, ali cifre koje lupaju neki forumaši i ove koji se vrte u Škotskoj su dosta različite. Paradoksalno da mi pišemo niže cifre kao prodavatelj, a potencijalni kupci više, ne bi li trebalo biti da mi tu po public forumu pišemo bolesne cifre pa nek drhte kupci dok si prevode upise, a ne ovako ko da skidamo gaće ko sa Sučićem.
  • Paggini
    81.1k
    Ne znam koliko je to istina, ali cifre koje lupaju neki forumaši i ove koji se vrte u Škotskoj su dosta različite. Paradoksalno da mi pišemo niže cifre kao prodavatelj, a potencijalni kupci više, ne bi li trebalo biti da mi tu po public forumu pišemo bolesne cifre pa nek drhte kupci dok si prevode upise, a ne ovako ko da skidamo gaće ko sa Sučićem.Filip Međimurje

Treba pokrenuti paraobavještajnu kampanju kao što smo onomad za Mmaeea preko našeg Zonaša!!!
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    nedao bog ,budem ko @Droljo ,kakav šemper
  • GOAT
    6k
    a ne ovako ko da skidamo gaće ko sa Sučićem.Filip Međimurje

Dinamo are also preparing for the possibility of a departure, but from a position of control rather than pressure. That allows them to dictate terms rather than respond to them.

Ovaj dio mi se najviše sviđa ali zamisli pricu da za njega izvucemo više nego za Sucica :lol:
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    sve je krenulo sa tim da su Danske novine prenijele kako Dinamo ima ponude od 10 mil.i iznad za njega
    Kad sam vidio izvor Tomo Šokota stvari su mi postale jasnije
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    ma daj , zašto? Ja ga pratim jako dugo,još iz juniora i kad su rekli da je on next big deal. Od toga da j tako moderan da sa 18 ide kod psihologa ,coaching pa onda primi gol sa 30 metara kroz uši. Od tad je prošlo puno ,možeš ti izvlačiti linije koliko god hoćeš kolega ,ali on ne može stat u istu rečenicu sa Livijem. Nego dati Turcima neku normalnu lovu koliko golman,dinamovac takvog kvaliteta i realno vrijedi. I u nedelju nas je izvukao onom obranom jer da nije ,bilo bi isto ko prošle sezone ,poraz ili remi. I tako od kako je stigao mi igramo rekao bi čovjek puno bolje
    Istina je ta da je on obranio I što mora a i ono extra ,dok nam je svaki udarac završio u golu prošle sezone a i do dolaska Livija. On je pola momčadi.
  • Ludovic IX
    11.2k
    Celtic je šimunovića platio koliko 9 milja.. a ovaj je njihov sa premierligaškim iskustvom i reprezentativac
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    problem je što sam ja njega gledao pola sezone svaku temu i niti je on bolji igrač kod nas niti lošiji. Razlika je u tome što se on tamo jednostavno nije uklopio u način igre koji Skandinavci igraju
    Kod nas ima više prostora,vremena i osjeća se tisuću puta bolje. Jebiga ,hvala bogu da je tako ispalo. A ja sam se posao govnima puno puta zbog toga , a niko sretniji od mene što je tako.
  • Ludovic IX
    11.2k
    nego kujtime, što navijači kopenhagena pa i ti mislite o ovogodišnjem kotarskom? meni on nikad nije sjeo.. dve fenomenalne obrane pa dva kiksa na to
  • hardek
    9.8k
    Imam jednu vjerovatno jako nepopularnu, ali ja bi razmislio o Puljiću kao 3. napadaču. Imao bi jednu od najmanjih plaća u ekipi, a dokazano zna zabiti gol. Bakrar bi i dalje bio 2. a Puljić bi bio tu u slučaju neke ozljede nedaj bože.

I prije nego skočite na mene, razmislite malo koga se realno može dovesti za 3. napadača. Nitko vanserijski neće dolaziti da grije klupu napadaču koji zabije 40 golova u sezoni. Ovo bi bio tranafer a la Joselu u Real. Jedna sezona, čisto dokazan igrač koji ako ti treba možeš na njega računati da će uvaljat par golova kroz sezonu. Nije fancy, ali svaka ekipa mora imati ovakve likove u svlačionici
  • Omake
    17k
    jednostavno ne mogu odolit lakoj šali jer si isto rekao lani za McKennu. Više zezancija nego ozbiljno
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    smirio se , nema onih black outa više ,ali ni pritiska tolikog jer igraju za bedaka . Pročitao sam da su zainteresirani za onog malog iz jagiellonie ,Poljaka 21 godinu. Pa po tome i nisu sigurni, novi je i trener došao ,pa ko zna. Mislim da ih čeka jebena rekonstrukcija momčadi kao i naš prošle sezone . Mene je Kotarski negativno iznenadio moram priznati. Kao i sam kažeš obrani mrtve zicere ,ono nenormalno ,i onda nakon 5 minuta dobije pomračenje uma i primi pacerski gol . Nisam siguran da mu je mjesto sigurno. Ako je slobodan od ljeta ja bi onda radije Šempera nego njega :rofl:
    @Omake kolega moj dragi ,ma.ja.ga rado primim zbog McKeene,navikao sam . A opet kažem ,jako puno ima do sredine i načina igre. Neko ispadne u jednom klubu bog ,a u drugom se sprdaju sa njim
    Eto ti Ljubičić,preporodio se u shalkeu ,Villar u Elche, kako je igrao prošle dvije teme kao da je drugi igrač ,a kod nas taraba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.